Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 oct 2009 - Anul XIV, nr. 253 (4239)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scarlett Johansson debutează pe Broadway

Actriţa Scarlett Johansson îşi va face debutul pe Broadway într-o nouă adaptare a dramei "A View from the Bridge", scrisă de autorul american Arthur Miller, informează Reuters.
Respectând tendinţa tot mai accentuată din ultima vreme a starurilor de la Hollywood de a juca pe Broadway, actriţa Scarlett Johansson, în vârstă de 24 de ani, urmează să urce pe scenă alături de actorul Liev Schreiber în această piesă dramatică, a cărei acţiune se desfăşoară în America anilor '50 şi care prezintă povestea unui docher din Brooklyn obsedat de nepoata sa în vârstă de 17 ani.
Repetiţiile vor începe pe 28 decembrie, iar spectacolul va fi jucat timp de 14 săptămâni.
Liev Schreiber este soţul actriţei Naomi Watts şi are la activ mai multe roluri atât în film, cât şi în teatru. El a urcat de mai multe ori pe scena de pe Broadway şi a fost recompensat în 2005 cu un premiu Tony pentru rolul din spectacolul de teatru "Glengarry Glen Rose". El a regizat "Totul e iluminat", pentru care a câştigat premiul Biografilm la Festivalul de Film de la Veneţia, în 2005.
Actriţa Scarlett Johansson a devenit celebră odată rolul său din filmul "Îmblânzitorul de cai" (1998), consolidându-şi statutul de star cu partituri precum cele din "Rătăciţi printre cuvinte", pentru care a câştigat premiul BAFTA, sau "Fata cu cercel de perlă". Ea a lansat anul acesta al doilea album muzical al său, împreună cu muzicianul american Pete Yorn.
Pe lista celorlalţi actori celebri care au jucat sau urmează să joace pe Broadway anul acesta se numără Jude Law, Hugh Jackman, Daniel Craig, Sienna Miller şi Catherine Zeta-Jones.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scarlett Johansson debutează pe Broadway.
 Vizualizări articol: 654 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scarlett Johansson debutează pe Broadway0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei