Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 oct 2009 - Anul XIV, nr. 253 (4239)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Daniel Day-Lewis, premiat la gala British Independent Film Awards

Actorul Daniel Day-Lewis, dublu câştigător al premiului Oscar, va primi un premiu pentru contribuţia adusă industriei de film britanice, la gala British Independent Film Awards 2009, potrivit organizatorilor, citaţi de bbc.co.uk.
Daniel Day-Lewis, în vârstă de 52 de ani, va primi Richard Harris Award pentru extraordinara contribuţie adusă industriei de film britanice.
Drama "Fish Tank" a primit cele mai mult nominalizări la British Independent Film Awards - opt -, fiind urmată de filmul SF "Moon", cu Sam Rockwell în rolul principal, care a fost nominalizat la şapte categorii. Drama "An Education", satira lui Armando Iannucci "In The Loop" şi pelicula "Nowhere Boy", o cronică a copilăriei lui John Lennon, au primit fiecare câte şase nominalizări.
Pelicula "Fish Tank" a fost nominalizată inclusiv la categoriile "cel mai bun film", "cel mai bun scenariu" şi "cel mai bun regizor" (Andrea Arnold). Katie Jarvis, actriţa principală din acest film, în vârstă de 18 ani, a primit şi ea două nominalizări, la categoria "cea mai bună actriţă" şi "cea mai promiţătoare debutantă", pentru rolul Miei, o adolescenta în vârstă de 15 ani a cărei viaţă este complet tulburată după ce mama ei îşi invită noul iubit să locuiască împreună cu ea.
Duncan Jones este un alt cineast care a primit două nominalizări, la categoriile "cel mai bun regizor" şi "cel mai bun regizor debutant" (premiul Douglas Hickox), pentru filmul "Moon". Actorul Sam Rockwell a fost nominalizat la categoria "cel mai bun actor", pentru rolul astronautului care lucrează singur în spaţiu, din acelaşi film ("Moon").
Actriţa Emily Blunt este nominalizată la categoria "cea mai bună actriţă", pentru rolul din "Young Victoria". Ea va concura la această categorie cu actriţele Katie Jarvis ("Fish Tank"), Abbie Cornish ("Bright Star"), Carey Mulligan ("An Education") şi Sophie Okenodo ("Skin").
Tom Hardy ("Bronson"), Aaron Johnson ("Nowhere Boy"), Andy Serkis ("Sex & Drugs & Rock & Roll") şi Peter Capaldi ("In The Loop") sunt actorii care vor concura alături de Sam Rockwell ("Moon") la categoria "cel mai bun actor".
Juriul din acest an îi include pe starul din "The Wire" Idris Elba, actorul irlandez Liam Cunningham şi pe Sarah Gavron, regizoarea peliculei "Brick Lane".
Câştigătorii vor fi anunţaţi în timpul unei gale al cărei prezentator principal va fi actorul James Nesbitt, la Londra, pe 6 decembrie.
Daniel Day-Lewis este unul din actorii de top ai generaţiei sale, autorul unei game largi de roluri, de la portretul recompensat cu un premiu Oscar al unei victime a paraliziei cerebrale din "My Left Foot" la cea mai recentă partitură a sa, recompensată cu al doilea premiu Oscar din carieră, din filmul "There Will Be Blood".
După "Bandele din New York" şi "Vârsta Inocenţei", Daniel Day-Lewis va colabora pentru a treia oară cu Martin Scorsese, în filmul "Silence", în care va interpreta rolul unui călugăr iezuit din secolul al XVII-lea. Daniel Day-Lewis joacă şi în musicalul "Nine", în regia lui Rob Marshall, care va fi lansat în decembrie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Daniel Day-Lewis, premiat la gala British Independent Film Awards.
 Vizualizări articol: 829 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Daniel Day-Lewis, premiat la gala British Independent Film Awards0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei