Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 oct 2009 - Anul XIV, nr. 252 (4238)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rachel Weisz a început filmările pentru "The Whistleblower", în România

Actriţa britanică Rachel Weisz a început, luni, la Studiourile MediaPro din Buftea, filmările la drama "The Whistleblower", în regia lui Larysa Kondracki, în care vor mai juca Monica Bellucci şi Vanessa Redgrave, informează MediaPro.
Scenariul, semnat de Kondracki şi Eilis Kirwan, se bazează pe o poveste adevărată, cea a lui Kathryn Bolkovac, o poliţistă din SUA, care pleacă, în 1999, într-o misiune de menţinere a păcii în Bosnia. Situaţia se complică în momentul în care Kathryn descoperă că în reţelele de trafic uman din zonă sunt implicaţi chiar oficiali ai ONU. Perseverenţa ei în anchetarea acestui caz şi dorinţa de a trage public un semnal de alarmă i-au pus în pericol nu doar slujba, ci şi viaţa.
Rolul lui Bolkovac este interpretat de Rachel Weisz, deţinătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Prietenie absolută/ The Constant Gardner".
Alături de Weisz, în lungmetrajul "The Whistleblower" vor juca celebrele actriţe Monica Bellucci şi Vanessa Redgrave, dar şi actorii David Strathairn ("L.A. Confidential", "Noapte bună şi noroc") şi Nikolaj Lie Kaas ("Îngeri şi demoni", "Reconstituirea unei iubiri").
De asemenea, distribuţia va fi completată de actori români, printre care Vlad Ivanov, Florin Busuioc, Coca Bloos, Alexandru Potocean şi Ion Sapdaru.
"The Whistleblower" este o coproducţie canadiano-germană, în parteneriat cu Barry Films.
Filmările se vor desfăşura în Studiourile MediaPro şi în câteva locaţii din Bucureşti şi se vor încheia în luna decembrie.
Actriţa britanică Rachel Weisz a devenit cunoscută după rolul Evelyn "Evy" Carnahan-O'Connell din filmele "Mumia" (1999) şi "Mumia revine" (2001). Începând din 2001, odată cu rolul din "Totul despre băieţi/ About a Boy" (2002), alături de Hugh Grant, ea a început să joace doar roluri principale în producţiile de la Hollywood. După Oscarul primit în 2006, Rachel Weisz a mai putut fi văzută în filmul "Fântâna".
Vanessa Redgrave este cunoscută pentru cauzele sociale pentru care a luptat cot la cot cu o altă actriţă de renume, Jane Fonda. Cariera ei cinematografică, începută în 1958, cuprinde aproape 100 de titluri, dar şi premii prestigioase: de la cel pentru cea mai bună actriţă la Festivalul de la Cannes din 1968, pentru "Isadora", la Oscarul obţinut în 1978 pentru rolul titular din "Julia" şi premiul Emmy din 2000 pentru rolul din "The Gathering Storm". Printre filmele în care a mai jucat se numără "Blow-up" (regia Michelangelo Antonioni), "Howards End" (nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar), "Yanks" şi "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted".
Monica Bellucci, în vârstă de 44 de ani, s-a născut în Città di Castello, Perugia, Italia. Este considerată una dintre cele mai frumoase actriţe europene. Iniţial, a început o carieră în domeniul juridic, dar, în timp ce era studentă, a lucrat ca fotomodel. A debutat ca actriţă în 1990, pe posturile de televiziune, iar la Hollywood a devenit cunoscută în 1992, cu rolul din filmul "Dracula" al lui Francis Ford Coppola. Rolul din "L'appartement" (1996) a propulsat-o ca star. A mai jucat în "Malena" (2000), "Suspect de crimă/ Under suspicion" (2000), "Frăţia lupilor/ Le Pacte des loups" (2001), dar şi în şocantul "Ireversibil/ Irreversible", de Gaspar Noe, alături de soţul său, actorul Vincent Cassel.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rachel Weisz a început filmările pentru "The Whistleblower", în România.
 Vizualizări articol: 871 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rachel Weisz a început filmările pentru "The Whistleblower", în România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei