Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 oct 2009 - Anul XIV, nr. 250 (4236)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bon Jovi a pleacă anul viitor într-un turneu mondial

Formaţia Bon Jovi va pleca într-un turneu mondial care va dura aproape doi ani şi care va debuta la începutul lui 2010, rockerii americani urmând să-şi promoveze cel de-al 11-lea album de studio, intitulat "The Circle", informează Reuters.
Bon Jovi, considerată una dintre primele cinci cele mai profitabile trupe din lume în 2008, va susţine 135 de concerte în 30 de ţări. Turneul va debuta în Seattle, pe 19 februarie 2010.
Acest turneu include şi o serie de concerte ce vor avea loc în iunie 2010, la O2 Arena din Londra, confirmând astfel trendul impus de Prince, care a susţinut 21 de concerte la O2 Arena în 2007 şi de Michael Jackson, care ar fi trebuit să susţină 50 de concerte în aceeaşi sală londoneză începând din luna iulie. Bon Jovi va susţine cel puţin cinci concerte la Londra.
Albumul "The Circle" va fi lansat pe 12 noiembrie şi a fost produs de Island Records, o subdivizie a concernului Universal Music Group.
Formaţia Bon Jovi a semnat, totodată, un contract de publicitate inovator cu NBC Universal, care va promova o serie de informaţii despre trupa americană, concertele şi albumele ei, începând din luna noiembrie, la jurnalele de ştiri ale postului de televiziune NBC, precum şi pe site-ul oficial al trustului.
Trupa Bon Jovi a vândut peste 120 de milioane de albume pe plan mondial, în cele două decenii de carieră, şi a susţinut concerte în faţa a peste 34 de milioane de spectatori.
Biletele pentru turneul "The Circle" vor fi puse în vânzare începând cu 9 noiembrie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bon Jovi a pleacă anul viitor într-un turneu mondial .
 Vizualizări articol: 493 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bon Jovi a pleacă anul viitor într-un turneu mondial0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei