Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 oct 2009 - Anul XIV, nr. 249 (4235)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Paul McCartney pleacă în primul său turneu european din ultimii cinci ani

Paul McCartney va pleca în luna decembrie într-un turneu european, primul din ultimii cinci ani, potrivit unui anunţ postat pe site-ul oficial al artistului britanic, informează AFP.
Muzicianul va susţine primul concert din acest mini-turneu pe 2 decembrie, la Hamburg, iar ultimul va avea loc pe 22 decembrie, la O2 Arena din Londra, la exact 46 de ani de la primul show susţinut de trupa Beatles în oraşul său natal, Liverpool.
Turneul "Good Evening Europe", care va trece şi prin Berlin (Germania), Arhnem (Olanda), Paris (Franţa), Koln (Germania) şi Dublin (Irlanda), reprezintă continuarea turneului american din vara acestui an.
Sir Paul McCartney va lansa în curând un nou album live, intitulat "Good Evening New York City", înregistrat în timpul celor trei concerte pe care le-a susţinut la Citi Field din New York, care a înlocuit fostul Shea's Stadium, pe care trupa Beatles a susţinut un concert istoric în 1965.
"Este o ocazie pentru a aduce spectacolul nostru actual în locul în care a început totul. Începând la Hamburg, terminând la Londra, şi cu mult rock între cele două", a declarat Paul McCartney pe site-ul său oficial.
Trupa Beatles a susţinut numeroase concerte la Hamburg înainte de a cunoaşte, la începutul anilor 1960, succesul mondial uriaş care a făcut-o să intre în legendă.
"Mă bucur că voi termina anul în plină activitate", a declarat muzicianul britanic, în vârstă de 67 de ani, unul dintre cei doi membri supravieţuitori ai trupei Beatles.
Biletele pentru acest turneu european vor fi puse în vânzare începând de luni.
The Beatles a fost una dintre formaţiile a cărei muzică a avut o enormă influenţă pentru era rock ce a urmat. Grupul a fost alcătuit din John Lennon (vocal, chitară ritm), Paul McCartney (vocal, chitară bas), George Harrison (chitară solo) şi Ringo Starr (baterie). În 2004, revista Rolling Stone clasa trupa The Beatles pe locul întâi în topul celor 100 cei mai mari artişti ai tuturor timpurilor.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Paul McCartney pleacă în primul său turneu european din ultimii cinci ani.
 Vizualizări articol: 477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paul McCartney pleacă în primul său turneu european din ultimii cinci ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei