Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 oct 2009 - Anul XIV, nr. 249 (4235)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Copiii lui Michael Jackson, implicaţi într-un accident de circulaţie minor

Cei trei copii ai regretatului Michael Jackson au fost implicaţi într-un accident de circulaţie minor, provocat de un paparazzo care îi urmărea, miercuri, în Los Angeles, informează tmz.com.
Surse apropiate familiei Jackson au declarat că Grace Rwaramba, bona fiilor lui Michael Jackson, conducea maşina în care se aflau cei trei copii. Aceştia se îndreptau spre un curs de karate în momentul în care un paparazzo a început să îi urmărească. Paparazzo a tamponat partea din spate a automobilului Cadillac Escalade care făcea parte din convoiul familiei Jackson, însă copiii nu se aflau în acea maşină.
Surse din poliţia americană au declarat pentru tmz.com că automobilul avariat aparţinea gărzilor de corp ale familiei Jackson, care se afla în spatele autovehiculului care îi transporta pe copiii starului. Aceleaşi surse au confirmat mai târziu faptul că cei trei copii nu se aflau în automobilul avariat.
Poliţiştii americani au spus că incidentul a avut loc în jurul orei locale 14.20, în apropiere de Sherman Oaks, la câţiva kilometri de reşedinţa familiei Jackson din Encino. Ancheta este în curs de desfăşurare.
Martorii de la faţa locului au declarat pentru tmz.com că şoferul care a provocat acea tamponare a fugit de la locul accidentului. În California, părăsirea locului accidentului fără a raporta la poliţie este considerată o infracţiune.
Joe Jackson, tatăl celebrului cântăreţ american, a declarat pentru acelaşi site de ştiri că a vorbit cu soţia sa, Katherine, şi cu cei trei nepoţi ai săi, şi că toţi se simt bine.
Michael Jackson a încetat din viaţă pe 25 iunie, în Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente. Poliţia americană a calificat moartea sa drept "omucidere".
Copiii starului, Prince Michael, în vârstă de 12 ani, Paris Michael Katherine, în vârstă de 11 ani, şi Prince Michael II, în vârstă de şapte ani, sunt principalii beneficiari ai averii cântăreţului, împreună cu mama acestuia, Katherine Jackson, şi câteva fundaţii de caritate.
După moartea tatălui lor, copiii lui Michael Jackson au locuit cu bunica lor, în reşedinţa familiei din nordul oraşului Los Angeles. Ulterior, Katherine Jackson a desemnată oficial tuturele copiilor.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copiii lui Michael Jackson, implicaţi într-un accident de circulaţie minor.
 Vizualizări articol: 494 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copiii lui Michael Jackson, implicaţi într-un accident de circulaţie minor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei