Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 oct 2009 - Anul XIV, nr. 248 (4234)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Robbie Williams a stabilit un nou record Guinness, cu un concert susţinut la Londra

Spectacolul pe care cântăreţul britanic Robbie Williams l-a susţinut, marţi, la Londra a fost difuzat în 250 de cinematografe din lume şi a stabilit un nou record mondial, devenind concertul live cu cel mai mare număr de proiecţii simultane în sălile de cinema, informează Reuters.
Reprezentanţii Guinness Book of World Records au confirmat faptul că spectacolul susţinut, marţi, de Robbie Williams la BBC Electric Proms, difuzat prin satelit în 23 de ţări, reprezintă "concertul live cu cele mai multe difuzări simultane".
Printre ţările europene în care acest concert a fost difuzat, în sălile de cinematograf, se numără Germania, Spania, Suedia, Elveţia. Recitalul lui Robbie Williams a fost difuzat şi în România, la The Light Cinema din Bucureşti.
Proiecţii suplimentare ale concertului vor avea loc în săptămânile următoare, în Mexic, Australia, Africa de Sud şi în Noua Zeelandă.
Concertul a fost orchestrat de Trevor Horn, producătorul noului album al lui Williams, "Reality Killed The Video Star", şi a fost susţinut alături de o orchestră.
După ce a părăsit trupa Take That, Robbie Williams a avut succes în cariera lui solo, reuşind să vândă peste 55 de milioane de albume pe plan mondial. Noul său single, "Bodies", a fost lansat în magazine pe 12 octombrie, urmând ca, pe 9 noiembrie, să apară pe piaţă şi albumul din care face parte, "Reality Killed The Video Star".
Precedentul album al solistului britanic a fost "Rudebox", lansat în 2006 şi primit cu rezerve de criticii de specialitate. Acesta a fost, totodată, materialul discografic al său cu cele mai slabe vânzări în Marea Britanie şi cu mai puţin de un milion de copii vândute în Statele Unite.
Cântăreţul britanic a trăit în ultimii ani la Los Angeles, după ce s-a externat, în martie 2007, dintr-o clinică unde a încercat să-şi trateze dependenţa de medicamente.
Robbie Williams, în vârstă de 35 de ani, este pasionat de viaţa extraterestră şi susţine că a văzut trei OZN-uri până în prezent.
Williams a stabilit în trecut un alt record Guinness, când turneul său din 2006, intitulat "Close Encounters", a vândut peste 1,6 milioane de bilete într-o singură zi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Robbie Williams a stabilit un nou record Guinness, cu un concert susţinut la Londra.
 Vizualizări articol: 546 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Robbie Williams a stabilit un nou record Guinness, cu un concert susţinut la Londra0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei