Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 oct 2009 - Anul XIV, nr. 247 (4233)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scarlett Johansson, o nouă imagine pentru Mango

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scarlett Johansson a devenit de curând imaginea care reprezintă compania Mango, călcând pe urmele unor celebrităţi precum Milla Jovovich, Lizzie Jagger sau Penelope Cruz.

Reprezentanţii companiei Mango sunt de părere că Scarlett Johansson este cea mai bună alegere şi sunt convinşi că frumoasa actriţă va reuşi să-şi depăşească predecesoarele în ceea ce priveşte popularitatea.
Scarlett Johansson, care a preluat ştafeta de la Penelope Cruz, a fost protagonista unei şedinţe foto fierbinţi, organizată pentru promovarea celei mai recente colecţii a magazinului spaniol. Fotografiile au fost realizate de celebrul Mario Sorrenti şi o arată pe actriţă în ipostaze sexy, dar cuminţi, purtând haine care aparţin unei colecţii inspirate de moda anilor ‘80. Fotograful a recunoscut că imaginile create pentru noua campanie prezintă o atmosferă mai sumbră şi mai serioasă faţă de fotografiile în care Scarlett Johansson a apărut în vară şi care promovau colecţia de toamnă de la Mango.

 

O nouă imagine a lui Scarlett Johansson

Imaginea creată pentru Scarlett Johansson în noua campanie Mango este cu totul diferită de cea pentru care actriţa a devenit celebră, aceea care aduce cu diva anilor 1950, Marilyn Monroe, cu care, de altfel, Scarlett Johansson a fost nu o dată comparată. Reprezentanţii brandului Mango spun că actriţa are o personalitate extraordinară, este tânără şi frumoasă, considerând-o drept imaginea ideală a unei femei moderne, independente şi cosmopolite - exact publicul - ţintă al colecţiilor de haine Mango.
De curând, Scarlett Johansson a avut o apariţie la Munchen special pentru a promova noua colecţie Mango, iar cu ocazia evenimentului s-a făcut remarcată prin ţinuta pe care a ales-o: o bluză fără mâneci, cu volane feminine, o fustă-creion bej şi pantofi decupaţi, bineînţeles toate purtând semnătura designerilor de la Mango.
Scarlett Johansson a profitat de evenimentul organizat pentru promovarea colecţiei de toamnă-iarnă de la Mango şi pentru a vorbi puţin despre cel mai recent proiect al său, „Iron Man 2”, în care interpretează rolul Văduvei Negre. Actriţa le-a recomandat fanilor să meargă să vadă filmul, promiţându-le că vor fi mult mai impresionaţi decât de prima parte a seriei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scarlett Johansson, o nouă imagine pentru Mango.
 Vizualizări articol: 668 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scarlett Johansson, o nouă imagine pentru Mango0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei