Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 oct 2009 - Anul XIV, nr. 246 (4232)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Florian Henckel von Donnersmarck ar putea regiza "The Tourist", cu Angelina Jolie în rolul principal

Regizorul Florian Henckel von Donnersmarck, recompensat cu Oscar pentru filmul "Das Leben der Anderen/ Vieţile altora" (2006), ar putea semna regia filmului "The Tourist", un thriller de spionaj cu Angelia Jolie în rolul principal, informează revista de specialitate Variety.
Florian Henckel von Donnersmarck este regizorul favorit de producători pentru filmul programat să fie lansat în 2011, însă negocierile nu au început.
Participarea actriţei Angelia Jolie la acest film depinde în mare măsură şi de găsirea unui regizor potrivit. După întâlniri cu mai mulţi cineaşti, producătorii l-au ales pe von Donnersmarck.
Dacă aceştia vor ajunge la un acord, "The Tourist" va fi primul film pe care von Donnersmarck îl face de la succesul său din 2006, cu "Vieţile altora", care a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun film într-o limbă străină.
Jolie, care recent a încheiat filmările pentru "Salt", în regia lui Phillip Noyce, va interpreta rolul unui agent Interpol care implică un turist american în încercarea sa de a localiza un criminal, fost iubit de-al său. Turistul este interpretat de actorul australian Sam Worthington, starul filmului "Avatar", regizat de James Cameron.
Pelicula "The Tourist" este un remake al filmului francez "Anthony Zimmer", din 2005. Iniţial, Tom Cruise urma să interpreteze rolul masculin principal, însă acesta a revenit, în cele din urmă, actorului Sam Worthington, graţie succeselor sale recente din "Terminator - Salvarea" şi "Avatar".
Angelina Jolie este cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood, cu venituri de 27 de milioane de dolari câştigate în ultimele 12 luni, potrivit revistei Forbes. Ea a înlocuit-o în film pe actriţa de origine sud-africană Charlize Theron.
Jolie, care a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", are o relaţie de mai mulţi ani cu actorul Brad Pitt, alături de care a şi jucat în "Dl. & Dna. Smith". Angelina Jolie a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft", a jucat în multe producţii cu succes la public, dar a câştigat şi premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted".
"The Tourist" ar fi astfel al treilea film pentru Florian Henckel von Donnersmarck, care pe lângă "Vieţile altora" a mai semnat regia filmului "Dobermann" (1999), pentru care a fost, de asemenea, scenarist, producător şi monteur.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Florian Henckel von Donnersmarck ar putea regiza "The Tourist", cu Angelina Jolie în rolul principal.
 Vizualizări articol: 572 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Florian Henckel von Donnersmarck ar putea regiza "The Tourist", cu Angelina Jolie în rolul principal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei