Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 oct 2009 - Anul XIV, nr. 245 (4231)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Andra şi Cătălin Măruţă vor un copil

În prima ediţie a emisiunii "Weekend cu Monica Dascălu", difuzată sâmbătă, de la 18.30, la Pro TV Internaţional, Monica Dascălu a stta de vorbă cu Andra care a declarat că ea şi soţul ei, Cătălin Măruţă, îşi doresc foarte mult un copil.
"Amândoi iubim copiii foarte mult şi ne dorim cât mai repede unul sau doi", a declarat Andra, precizând că atunci când se va întâmpla va anunţa acest lucru, pentru că este un motiv de bucurie. Ea a mai subliniat că nu este de acord cu ideea că un copil îţi influenţează negativ cariera, din contră, Andra consideră că o viaţă de familie care te împlineşte se reflectă pozitiv şi în latura profesională şi se simte pregătită să fie mămică.
De asemenea, vedeta a povestit despre vacanţa pe care a petrecut-o în această vară împreună cu Cătălin în Spania, ţara lor preferată, unde şi-au petrecut şi luna de miere. În Spania cei doi s-au întâlnit cu mulţi români, care i-au felicitat pe amândoi. Acesta a fost unul dintre cele mai lungi concedii petrecute de cei doi, care timp de aproape o lună au vizitat şi s-au relaxat la Barcelona, Palma de Mallorca şi Marbella.

 

Andra vrea să lanseze o melodie în portugheză

Un alt subiect de discuţie a fost legat de planurile muzicale, vedeta declarând că ar vrea ca în curând să lanseze o melodie în portugheză. Telespectatorii au avut ocazia să urmărească două videoclipuri ale cântăreţei, iar despre cel de-al doilea, "Rămâi cu mine", Andra a povestit că avea 19 ani când a filmat povestea melodiei şi că i-a fost foarte greu să se sărute cu băiatul din clip.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andra şi Cătălin Măruţă vor un copil.
 Vizualizări articol: 485 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Andra şi Cătălin Măruţă vor un copil3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei