Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 oct 2009 - Anul XIV, nr. 238 (4224)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O şuviţă din părul lui Elvis Presley va fi scoasă la licitaţie în Statele Unite

O şuviţă din părul lui Elvis Presley, care s-a tuns în momentul în care şi-a început stagiul militar în armata americană în 1958, va fi vândută la licitaţie în Chicago, duminică, 18 octombrie, informează femalefirst.co.uk.
Reprezentanţii casei de licitaţii speră să obţină cel puţin 20.000 de dolari. În 2002, un vas împletit din părul celebrului cântăreţ de rock&roll s-a vândut la licitaţie cu 115.000 de dolari.
O fotografie a cântăreţului american, căruia un frizer din armata americană îi tunde faimoasa buclă de pe frunte, atunci când Elvis s-a înrolat în armata Statelor Unite, reprezintă una dintre fotografiile legendare din întreaga sa viaţă şi carieră.
"Fetele din lumea întreagă au plâns atunci când bucla lui Elvis a fost tunsă în armată - această buclă de păr este cea mai faimoasă şi mai importantă din istoria rockului", a declarat o sursă.
Părul lui Elvis Presley va fi scos la vânzare în cadrul unei licitaţii care va prezenta mai multe obiecte personale ale starului american, donate de acesta bunului său prieten Gary Pepper, înainte de moartea sa din 1977.
Gary Pepper a fost preşedintele unuia dintre primele fun-cluburi Elvis Presley din lume şi a primit numeroase obiecte personale ale starului chiar din partea acestuia.
Între timp, nepotul lui Elvis, Benjamin Presley, a anunţat în această săptămână că a semnat un contract muzical în valoare de cinci milioane de dolari pentru înregistrarea albumului său de debut, însă nu intenţionează să îşi copieze ruda celebră: "Muzica mea nu va semăna cu Elvis, nu va semăna deloc cu stilul lui".
Elvis Presley, "Regele rock'n roll-ului", a avut, timp de 22 de ani, o carieră prolifică, în muzică şi film, cu 64 de albume de studio sau live, 149 de single-uri şi nenumărate concerte, dar şi 31 de filme şi 2 documentare. A murit la 16 august 1977, la vârsta de 42 de ani, în urma unei crize cardiace provocate de excesele de medicamente şi droguri. Influenţa muzicii sale asupra culturii este mondială, Elvis rămânând principalul actor care a popularizat rock'n roll-ul, numeroşi artişti definindu-se în continuare în raport cu influenţa lui, iar muzica şi imaginea lui încântând milioane de fani, tineri şi adulţi, din întreaga lume.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O şuviţă din părul lui Elvis Presley va fi scoasă la licitaţie în Statele Unite.
 Vizualizări articol: 472 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O şuviţă din părul lui Elvis Presley va fi scoasă la licitaţie în Statele Unite0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei