Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 oct 2009 - Anul XIV, nr. 236 (4222)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jerry Seinfeld revine pe posturile tv cu o emisiune de comedie despre căsnicii

Jerry Seinfeld va colabora cu producătorul lui Oprah Winfrey pentru un show tv de comedie, în cadrul căruia comici şi celebrităţi vor analiza căsniciile altor persoane, informează Media Guardian.
Acesta este primul proiect tv pe care Seinfeld îl lansează, după sitcom-ul care i-a purtat numele şi care a fost un succes de proporţii în SUA şi pe plan internaţional.
Aşa cum sitcom-ul "Seinfeld" din anii 1990 a devenit un succes mondial punând accentul pe lucrurile mărunte din viaţă care îi afectau în mod semnificativ pe protagoniştii show-ului - Seinfeld, Elaine, Kramer şi George - , noua emisiune, care se va numi "The Marriage Ref", va acorda o atenţie sporită lucrurilor mărunte din căsniciile oamenilor.
În cadrul emisiunii, cupluri care se ceartă îşi vor prezenta punctele de vedere asupra conflictelor din relaţia lor unui "panel de experţi" format din actori de comedie, politicieni şi celebrităţi, care vor încerca să-l convingă pe "The Referee" ("arbitrul"), selectat de Seinfeld, să decidă în favoarea soţului sau a soţiei. În cadrul emisiunii, un membru al echipei va transmite în direct de la domiciliul cuplului în momentul comunicării verdictului, pentru a surprinde reacţiile.
Jerry Seinfeld, pe care show-ul "Seinfeld", difuzat în perioada 1989 - 1998, l-a transformat în unul dintre cei mai de succes şi mai bogaţi comici din lume, nu va apărea în emisiune.
"Nu plănuiesc să fac asta deocamdată. Nu e o emisiune despre mine. Eu nu mai am nevoie de atenţie", a declarat comicul, la Cannes, unde şi-a prezentat proiectul în cadrul Mipcom TV.
"Se pare că am obiceiul să fac lucruri, să le fac o singură dată şi să nu le mai repet niciodată", a spus el.
Seinfeld spune că ideea i-a venit în momentul în care a avut o neînţelegere cu soţia sa, Jessica Skylar, în faţa unui prieten, căruia i-a cerut să decidă cine avea dreptate. Ulterior, soţia l-a convins să dezvolte ideea într-un program de televiziune.
Comicul face echipă pentru realizarea emisiunii cu Ellen Rakieten, care a fost producător executiv al "The Oprah Winfrey Show" timp de 17 ani, în timp ce Endemol a achiziţionat drepturile de comercializare internaţională a programului. Show-ul va fi difuzat de postul NBC începând din martie 2010.
"În cazul anumitor programe de tip reality, te uiţi, dar nu te simţi bine. Emisiunea mea este una de comedie, nu una de terapie", a spus Jerry Seinfeld.
Rakieten a precizat că programul va fi unul uşor şi care susţine instituţia căsătoriei, dar va include şi cupluri gay. "Este un concept foarte simplu, însă este pe un subiect de mare interes pentru toată lumea, căsnicia şi relaţiile", a spus ea.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jerry Seinfeld revine pe posturile tv cu o emisiune de comedie despre căsnicii.
 Vizualizări articol: 520 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Jerry Seinfeld revine pe posturile tv cu o emisiune de comedie despre căsnicii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei