Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 oct 2009 - Anul XIV, nr. 234 (4220)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Salma Hayek spune că i-a fost greu să revină pe platourile de filmare, după pauza dedicată familiei

Actriţa Salma Hayek a declarat că i-a fost greu să se întoarcă pe platourile de filmare, după pauza pe care a luat-o odată cu naşterea fiicei sale Valentina, în august 2007, informează site-ul acceshollywood.com.
Salma Hayek a declarat, într-un interviu acordat site-ului acceshollywood.com, că nu i-a fost uşor să accepte rolul Madame Truska din filmul "The Vampire's Assistant", dar a făcut-o numai pentru că era unul de mică întindere.
"A fost important pentru mine, deoarece nu mai lucrasem de mult timp. Trebuia să fac un film imediat după ce s-a născut Valentina şi a fost pentru prima oară în cariera mea când am renunţat la un proiect. Pur şi simplu nu am putut să o fac", a declarat actriţa.
Ceea ce a făcut mai uşoară tranziţia pentru Salma Hayek a fost faptul că a putut să îşi aducă fiica pe platourile de filmare şi să primească vizitele familiei sale.
"(Valentina, n.r.) s-a descurcat minunat pe platourile de filmare. Este o profesionistă", a declarat Hayek, adăugând că soţul ei, Francois-Henri Pinault, şi cei doi copii ai lui dintr-o relaţie anterioară, au vizitat-o, de asemenea, în timpul filmărilor.
Salma Hayek a mai precizat că echipa alături de care a lucrat la filmul "The Vampire's Assistant" a fost, de asemenea, un punct de sprijin în procesul ei de revenire pe platourile de filmare.
"Acest film a fost minunat. Am filmat în New Orleans, alături de oameni pe care îi iubesc, câţiva prieteni şi unele persoane pe care nu le cunoşteam, dar alături de care mi-am dorit mereu să lucrez. A fost filmul perfect. Într-un fel, este un film de familie şi este despre tinereţe şi dragoste şi familie", a mai precizat actriţa.
În ceea ce o priveşte pe fiica sa, Valentina, actriţa a declarat că aceasta este un copil foarte activ şi că, uneori, crede că îi va fi mai uşor pe platourile de filmare decât în rolul de mamă.
"Am avut o discuţie cu ea, de curând. I-am spus aşa: «Ascultă-mă, trebuie să fii mai liniştită deoarece sunt mamă pentru prima oară şi nu sunt pregătită pentru unele lucruri pe care le faci tu».Vorbeşte şi merge de când avea nouă luni. Numără şi ştie câteva litere din alfabet", a mărturisit Salma Hayek.
Actriţa în vârstă de 43 de ani este una dintre cele mai exotice frumuseţi de la Hollywood. Ea a fost nominalizată la Oscar pentru portretul pictoriţei mexicane Frida Kahlo din "Frida" (2002). Actriţa este producătorul executiv al celebrului serial de televiziune american "Betty cea urâtă din New York".
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Salma Hayek spune că i-a fost greu să revină pe platourile de filmare, după pauza dedicată familiei.
 Vizualizări articol: 507 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Salma Hayek spune că i-a fost greu să revină pe platourile de filmare, după pauza dedicată familiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei