Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 oct 2009 - Anul XIV, nr. 234 (4220)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Penelope Cruz s-a logodit

Penelope Cruz şi iubitul ei, actorul spaniol Javier Bardem, s-au logodit şi le-au spus prietenilor că urmează să se căsătorească în viitorul apropiat, informează femalefirst.co.uk.
O sursă a declarat pentru publicaţia New York Daily News: "Le-au spus prietenilor că se vor căsători".
Nu au fost date publicităţii alte detalii despre această logodnă sau despre ceremonia de nuntă, iar purtătorii de cuvânt ai celor doi actori nu au confirmat aceste informaţii.
Totodată, apropiaţii celor doi artişti au negat zvonurile că Penelope Cruz ar fi însărcinată. Speculaţiile despre sarcina actriţei spaniole au început să circule în presă la începutul verii, iar aceste zvonuri au atins apogeul în urmă cu o lună, după ce cuplul a fost văzut ieşind dintr-o clinică de planning familial din Madrid.
În luna iulie, Penelope Cruz a declarat că nu este interesată de căsătorie: "Nu ştiu dacă eu cred în căsătorie. Cred în familie, dragoste şi copii. Când voi avea copii, vreau să fac treaba asta foarte bine. Vreau ca ei să reprezinte cel mai reuşit proiect din viaţa mea".
Penelope Cruz a devenit celebră cu rolul din filmul "Totul despre mama mea", al lui Pedro Almodovar, lansat în 1999. Ea a fost nominalizată la premiile Oscar în 2006, pentru rolul din "Volver", tot sub semnătura lui Almodovar. Printre filmele în care a mai jucat se numără "Belle Epoque" (1992), "Deschide ochii" (1997), "Femeia mereu deasupra" (2000) şi "Nu te mişca" (2004).
Penelope Cruz a primit premiul Oscar în luna februarie a acestui an, pentru rolul din "Vicky Cristina Barcelona", regizat de Woody Allen, în care a jucat alături de iubitul ei, actorul spaniol Javier Bardem.
Penelope Cruz a mai jucat în filmul "Los Abrazos Rotos/ Broken Embraces", regizat de Pedro Almodovar, inclus în competiţia din selecţia oficială a Festivalului de Film de la Cannes, a cărui premieră a avut loc în luna mai, fiind distribuită şi în musicalul "Nine", regizat de Rob Marshall. În afară de Penelope Cruz, pe afişul filmului se află Daniel Day-Lewis, Marion Cotillard, Nicole Kidman şi Sophia Loren.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Penelope Cruz s-a logodit .
 Vizualizări articol: 472 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Penelope Cruz s-a logodit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei