Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 oct 2009 - Anul XIV, nr. 234 (4220)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Paternitatea lui Jude Law, confirmată de un test ADN

Jude Law este într-adevăr tatăl bebeluşului născut de actriţa americană Samantha Burke la sfârşitul lunii septembrie, potrivit rezultatelor testului de paternitate solicitat de actorul britanic, informează femalefirst.co.uk.
Actorul britanic Jude Law a devenit tată pentru a patra oară, după ce Samantha Burke, o tânără actriţă americană cu care a avut o relaţie de scurtă durată la începutul acestui an - în timpul filmărilor pentru "Sherlock Holmes", care au avut loc la New York -, a născut-o pe micuţa Sophia, pe 22 septembrie.
Law a declarat că va fi alături de Burke pentru a o ajuta să crească acest copil, dar nu voia să o vadă pe micuţa Sophia decât dacă testul ADN confirma faptul că el este tatăl acesteia.
Cotidianul britanic News of the World îşi informează cititorii că avocaţii celor două părţi negociază o viitoare întâlnire între Jude Law şi fiica sa.
Actorul britanic Jude Law a fost căsătorit cu actriţa Sadie Frost, în perioada 1997 - 2003, iar cei doi artişti au împreună trei copii, Rafferty, în vârstă de 12 ani, Iris - 8 ani şi Rudy - 7 ani.
Jude Law, născut în 1972, este actor, regizor şi producător de film. Law şi-a început cariera în teatru şi televiziune, dar a devenit cunoscut după ce a jucat în lungmetraje semnate de Andrew Niccol, Clint Eastwood şi David Cronenberg, fiind nominalizat la premiul Oscar, în 1999, pentru rolul din filmul lui Anthony Minghella "Talentatul domn Ripley". Pentru acelaşi rol a câştigat şi un premiu BAFTA, în 2000.
În 2003, Law a fost din nou nominalizat la premiul Oscar, pentru rolul dintr-un alt film al regretatului regizor Anthony Minghella, "Cold Mountain". Actorul britanic va fi prezent pe afişul filmului "Sherlock Holmes", care va fi lansat pe 25 decembrie, în care va juca rolul asistentului celebrului detectiv, Dr. Watson. În 2007, Jude Law a primit titlul de Cavaler al Artelor din partea guvernului francez.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Paternitatea lui Jude Law, confirmată de un test ADN.
 Vizualizări articol: 391 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paternitatea lui Jude Law, confirmată de un test ADN0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei