Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 oct 2009 - Anul XIV, nr. 234 (4220)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ozzy Osbourne a obţinut permisul de conducere din a 19-a încercare

Ozzy Osbourne, fostul solist al legendarei trupe Black Sabbath, a obţinut permisul de conducere din a 19-a tentativă, avertizându-şi apropiaţii că după mai multe decenii în care a luat lecţii de şoferie, nu intenţionează să rămână doar un şofer de duminică, informează thesun.co.uk.
În vârstă de 60 de ani, rockerul britanic a declarat, pe un ton foarte bucuros, imediat după obţinerea permisului de conducere: "Pentru prima oară în viaţa mea mi se permite în mod legal să conduc - de acum trebuie să aveţi grijă!". Totodată, el a mărturisit că dependenţa de alcool l-a ţinut atât de mulţi ani departe de volan.
Ozzy Osbourne a mărturisit că i s-a permis să dea examenul de conducere doar după ce a demonstrat că şi-a învins dependenţa de alcool.
"Dacă aş fi dat testul în urmă cu câţiva ani, cei de aici m-ar fi văzut şi mi-ar fi spus: «Nu, domnule Osbourne! Reveniţi în altă zi. Nu voi urca în maşină cu dumneavoastră!» Pe atunci mergeam în jurul clădirii cu o sticlă de vodcă în buzunar", a mărturisit muzicianul britanic.
În urmă cu şase ani, el a fost foarte aproape să moară, după ce a încercat să îşi demonstreze talentul la condusul unui ATV, însă a pierdut controlul vehiculului, a căzut şi a intrat în comă, fracturându-şi gâtul, clavicula şi şase coaste.
Ozzy, supranumit "Prinţul Întunericului", a declarat că este extrem de bucuros pentru obţinerea acestui permis. Întrebată de jurnaliştii britanici dacă va apela la soţul ei să o plimbe cu maşina, Sharon, în vârstă de 56 de ani, a răspuns după un moment de ezitare: "Da. Acum că soţului meu i s-a permis oficial să conducă, voi putea urca în aceeaşi maşină cu el".
Trupa Black Sabbath, înfiinţată în Birmingham, Marea Britanie, în 1968, a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial. Membrii fondatori ai trupei sunt Ozzy Osbourne (solist vocal), Tony Iommi (chitară), Geezer Butler (bas) şi Bill Ward (tobe şi percuţie).
Printre cele mai cunoscute albume ale trupei se numără "Paranoid" (1970), "Master of Reality" (1971), "Sabotage" (1975), "Heaven and Hell" (1980), "Born Again" (1983), "Tyr" (1990) şi "Cross Purposes" (1994).
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ozzy Osbourne a obţinut permisul de conducere din a 19-a încercare.
 Vizualizări articol: 375 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ozzy Osbourne a obţinut permisul de conducere din a 19-a încercare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei