Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 oct 2009 - Anul XIV, nr. 232 (4218)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tenorul Roberto Alagna despre soţia sa, soprana Angela Gheorghiu: O voi iubi mereu

Tenorul francez de origine italiană Roberto Alagna, căsătorit cu celebra soprană Angela Gheorghiu, a declarat într-un interviu acordat ziarului britanic The Independent că, în continuare, el şi soţia sa nu îşi mai vorbesc, adăugând însă că o va iubi mereu.
"A fost frumos cu Angela. Ea a fost îngerul meu, pentru că m-a salvat. Datorită Angelei, am continuat să cânt", a declarat tenorul. "Acum ne aflăm într-un moment dificil", a adăugat Alagna.
În prezent, diva "La Gheorghiu" se află la New York şi cei doi nu mai păstrează contactul. Ea ar fi trebuit să i se alăture pentru o serie de spectacole cu opera "Carmen", la The Metropolitan Opera, însă s-a retras. "Îi respect dorinţa", spune el, însă zâmbetul pe care-l are nu-i poate ascunde tristeţea, notează The Independent. "Accept asta, dar o voi iubi mereu", mai spune Alagna.
În primăvara acestui an, celebrul tenor, care revenise pe scena Operei Covent Garden după o pauză de cinci ani, a mărturisit că nu mai vorbeşte cu soţia lui nici măcar prin SMS-uri. El a profitat de acea ocazie pentru a anunţa, în mod oficial, că intenţionează să îşi separe cariera artistică de cea a soţiei sale.
Declarând că soţia lui este "o persoană minunată" şi că s-a simţit "ca în al nouălea cer cântând alături de ea", Roberto Alagna a precizat că singurele proiecte muzicale la care va mai participa alături de soprana Angela Gheorghiu vor fi "Carmen", la Metropolitan Opera din New York, şi o operă de Puccini, la Covent Garden din Londra, după care carierele lor se vor despărţi.
Viaţa cuplului este foarte agitată, cei doi artişti călătorind extrem de mult, între reşedinţele lor din Franţa, România şi Elveţia. Potrivit presei britanice, limba în care cei doi artişti îşi vorbesc este limba română, despre care Roberto Alagna a mărturisit că a reuşit să o înveţe foarte repede.
Viitoarele proiecte ale celebrului tenor francez includ filmarea unui lungmetraj inspirat din eşecul răsunător pe care l-a suferit la Scala din Milano, în 2007, după ce a fost fluierat de publicul italian, din cauză că a falsat la notele înalte dintr-o arie dificilă, şi o operă inspirată din viaţa lui Ioan Paul al II-lea şi alegerea lui ca papă.
Angela Gheorghiu este deja un "superstar" al operei internaţionale, fiind, totodată, cel mai vândut artist de muzică clasică. Lansarea sa în străinătate a avut loc în 1992, la Covent Garden, cu "Boema", de Puccini. În acelaşi an, a debutat pe scenele renumitelor Metropolitan Opera din New York şi Staatsoper din Viena. De atunci, soprana a cântat pe cele mai mari scene ale lumii.
Angela Gheorghiu s-a născut pe 7 septembrie 1965, la Adjud, şi a absolvit cursurile Academiei de Muzică din Bucureşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tenorul Roberto Alagna despre soţia sa, soprana Angela Gheorghiu: O voi iubi mereu.
 Vizualizări articol: 398 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tenorul Roberto Alagna despre soţia sa, soprana Angela Gheorghiu: O voi iubi mereu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu sters trimis de
( 3 oct 2009, 13:09:01
Comentariul intitulat "jos bolsevismu" a utilizatorului "maxsuceveanu" a fost sters deoarece nu respecta termenii si conditiile nostre, neavand legatura cu subiectul articolului. (punctul 1 din termeni si conditii)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei