Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 oct 2009 - Anul XIV, nr. 231 (4217)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tori Spelling, spitalizată din cauza unor dureri abdominale severe

Tori Spelling a fost spitalizată, miercuri, din cauza unor dureri abdominale severe, în aceeaşi clinică din Los Angeles în care actriţa americană a fost internată, pentru câteva ore, cu două zile înainte, din acelaşi motiv, informează femalefirst.co.uk.
Purtătorul de cuvânt al actriţei a declarat: "Tori s-a dus la spital, noaptea trecută (marţi, n.r.), acuzând dureri abdominale. Medicii au externat-o, dar ea nu s-a simţit bine astăzi (miercuri, n.r.) şi s-a dus din nou la spital, pentru a face câteva analize suplimentare".
Dean McDermott, soţul actriţei, a declarat că este extrem de îngrijorat de starea de sănătate a soţiei sale.
El s-a conectat pe Twitter pentru a-i asigura pe fanii soţiei sale că medicii fac tot ce este posibil pentru a o ajuta pe Tori Spelling: "T. este în spital acum, din cauza unor dureri de stomac severe. Încercăm să o facem să se simtă mai bine. Vă voi ţine la curent. Bateria telefonului se descarcă".
În următorul mesaj pe Twitter, Dean McDermott a relatat: "Tocmai am ieşit din spital. După o serie de teste, nu avem un răspuns concludent. Încă se simte foarte rău. Sperăm că totul va trece cât mai repede. Ea are dureri mari".
Tori, în vârstă de 36 de ani, şi Dean, în vârstă de 42 de ani, s-au căsătorit în mai 2006, în cadrul unei ceremonii pe o insulă privată din Fiji, cu puţin timp înainte ca celebrul tată al actriţei, producătorul de televiziune Aaron Spelling, să moară. Cei doi au împreună doi copii - Liam, în vârstă de doi ani, şi Stella, în vârstă de 15 luni.
Tori Spelling a interpretat, timp de zece ani, rolul Donna în serialul "Beverly Hills, 90210", produs de studiourile Fox. De asemenea, ea a apărut în filme precum "Scary Movie 2" şi "Troop Beverly Hills". Recent, ea a acceptat să joace într-un spin off inspirat din serialul "Beverly Hills, 90210".
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tori Spelling, spitalizată din cauza unor dureri abdominale severe.
 Vizualizări articol: 476 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tori Spelling, spitalizată din cauza unor dureri abdominale severe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei