Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 oct 2009 - Anul XIV, nr. 231 (4217)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Charlie Sheen, cel mai bine plătit actor pentru un serial TV

Charlie Sheen este pe primul loc în topul celor mai bine plătiţi actori pentru un serial TV, cu aproape 900.000 de dolari pe episod pentru interpretarea personajului Charlie Harper în serialul "Two and a Half Men / Doi bărbaţi şi jumătate", informează platforma Accesshollywood.com.
Starul din "Two and a Half Men / Doi bărbaţi şi jumătate" primeşte 875.000 de dolari pe episod.
Anul trecut, în fruntea topului s-a aflat actorul James Gandolfini din serialul "Clanul Sopranos", care a câştigat 1 milion de dolari pe episod pentru ultimul sezon din producţia HBO.
Printre cei mai bine plătiţi actori în 2009 pentru rolul într-o producţie TV se mai regăsesc Keifer Sutherland, starul din "24" (550.000 de dolari pe episod), Hugh Laurie, care interpretează personajul Doctor House din serialul cu acelaşi nume (400.000 de dolari) şi Christopher Meloni din "Law & Order: SVU" (400.000 de dolari).
Topul este completat de actorii Alec Baldwin - 300.000 de dolari pe episod pentru rolul din "30 Rock’s", Patrick Dempsey pentru personajul McDreamy din "Anatomia lui Grey" (250.000 de dolari) şi Jon Hamm, personajul principal din "Mad Men" care primeşte 75.000 de dolari pe episod.
Mariska Hargitay câştigă 400.000 de dolari pe episod pentru rolul detectivei Olivia Benson din serialul NBC "SVU", ajungând la o remuneraţie similară cu cea a celor patru staruri din producţia "Desperate Housewives / Neveste Disperate" - Eva Longoria Parker, Teri Hatcher, Marica Cross şi Felicity Huffman.
Nu doar actorii din producţii TV sunt remuneraţi generoşi, ci şi realizatorii de show-uri nocturne. Dintre aceştia, în top se află David Letterman, care câştigă în jur de 32 de milioane de dolari pe an, surclasând veniturile oricărui actor dar şi ale competitorilor lui, respectiv Jay Leno (30 de milioane de dolari) şi Conan O’Brien (14 milioane de dolari).
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Charlie Sheen, cel mai bine plătit actor pentru un serial TV.
 Vizualizări articol: 619 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Charlie Sheen, cel mai bine plătit actor pentru un serial TV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei