Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 sep 2009 - Anul XIV, nr. 229 (4215)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Actriţa Claire Danes s-a căsătorit

Actorii Claire Danes şi Hugh Dancy s-au căsătorit în secret, în cadrul unei ceremonii discrete, care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, în Franţa, potrivit unei surse apropiate cuplului, citată de people.com.
Claire Danes, în vârstă de 30 de ani, şi Hugh Dancy, în vârstă de 34 de ani, s-au cunoscut pe platourile de filmare ale lungmetrajului "Evening", în Newport, şi s-au logodit în luna februarie.
În aprilie, Mamie Gunner, o bună prietenă a actriţei americane şi colegă cu aceasta la filmul "Evening", a declarat pentru revista People că Dancy şi Danes preferă ca relaţia lor să rămână discretă şi că aceasta a început pe platourile de filmare în timpul unui joc de scrabble: "Am fost acolo când totul a început şi este ceva pe care nu îl voi uita niciodată. Sunt foarte fericită pentru ei. Se potrivesc perfect".
Purtătorul de cuvânt al actriţei Claire Danes nu a confirmat această informaţie până la ora publicării ei. În schimb, biroul de presă al actorului Hugh Dancy a declarat: "Nu comentăm vieţile private ale clienţilor noştri".
Actriţa americană Claire Danes este cunoscută pentru rolurile Angela Chase din serialul de televiziune "My So-Called Life", Julieta din lungmetrajul "Romeo şi Julieta" (1996), Kate Brewster din "Terminatorul 3: Supremaţia Roboţilor" (2003) şi Yvaine din "Pulbere de stele/ Stardust" (2007). Pentru prestaţia din serialul "My So-Called Life", Claire Danes a primit Globul de Aur şi o nominalizare la premiile Emmy.
Actorul britanic Hugh Dancy s-a remarcat odată cu rolul din "David Copperfield" (2000). În 2006, el a primit o nominalizare la premiile Primetime Emmy, la categoria "cel mai bun actor într-un rol secundar dintr-o miniserie", pentru prestaţia sa din producţia de televiziune "Elizabeth I". Recent, actorul britanic a fost prezent pe afişul filmului "Mă dau în vânt după cumpărături/ Confessions of a Shopaholic".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actriţa Claire Danes s-a căsătorit.
 Vizualizări articol: 547 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actriţa Claire Danes s-a căsătorit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei