Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 sep 2009 - Anul XIV, nr. 228 (4214)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Amănunte inedite despre Nelly Furtado

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trăieşte în Canada, iubeşte tot ce are legătură cu Marea Britanie, este născută într-o familie de portughezi şi cel mai recent album al său conţine doar piese cântate în limba spaniolă. Este Nelly Furtado, o artistă talentată, cu origini exotice, care are încă multe de spus în muzică.
Nimeni nu ar îndrăzni să o acuze pe Nelly Furtado că nu ar fi suficient de ambiţioasă ori că i-ar lipsi entuziasmul. Este o persoană foarte activă. Este o fire agitată şi neastâmpărată, un vârtej de energie, care, de obicei, nu aşteaptă ca interlocutorii să termine de adresat o întrebare pentru a răspunde cu fraze pline de emoţie şi inteligenţă, cu sensuri ce se ramifică în mai multe domenii. Exaltarea ei este atât de plăcută şi chiar copilăroasă, încât este uşor să uiţi că Nelly Furtado este o femeie în toată firea, matură şi complexă, o artistă „veterană”, care activează în domeniul muzical de aproape zece ani.
Într-un interviu publicat de ziarul britanic Daily Mail, Nelly Furtado a dezvăluit câteva informaţii mai puţin cunoscute despre ea, detalii cu ajutorul cărora îşi exprimă şi explică nu doar ascensiunea şi succesul, ci şi frământările interioare.

 

Nelly Furtado azi

Fiica unor portughezi, care au emigrat în Canada la sfârşitul anilor 1960, a gustat prima dată succesul internaţional în anul 2000, când a dat lovitura cu piesa „Like a Bird”. Atunci, albumul său de debut, intitulat „Whoa, Nelly!”, s-a vândut în şapte milioane de exemplare. Cel mai recent album al său, „Mi Plan”, conţine numai piese în limba spaniolă, pe care artista a descoperit-o recent ca fiind o extraordinară sursă de inspiraţie. Azi, la 30 de ani, Nelly Furtado trăieşte în Toronto împreună cu soţul său şi cu fiica ei de şase ani.

 

Este pasionată de tot ce ţine de Marea Britanie

„Iubesc tot ceea ce înseamnă această ţară. Nu mă satur să cumpăr haine şi accesorii vintage de pe Strada Portobello din Londra şi ador să mănânc preparate tradiţionale în Liverpool. În plus, presa din Marea Britanie inventează cele mai bune şi frumoase lucruri despre mine: întotdeauna jurnaliştii englezi scriu în aşa fel încât par mai interesantă decât sunt în realitate”, îşi explică artista pasiunea pentru Regat.

 

Afectată de destrămarea formaţiei Oasis

„Oasis era totul pentru mine. Îmi amintesc că aveam 16 ani şi îi trimiteam lui Liam Galagher scrisori de amor împreună cu fotografii de-ale mele şi mă rugam la Dumnezeu ca idolul meu să mă invite la o întâlnire. Evident, nu s-a întâmplat niciodată. În facultate, am învăţat să cânt la chitară, încercând să cânt melodia Wonderwall. Pentru mine, muzica pop se rezuma la formaţia Oasis, pentru că băieţii erau capabili să exprime sentimente cu structuri melodice foarte simple, lucru pe care îl simţeam şi la mine”, a povestit Nelly Furtado.

 

Îşi doreşte să îl cunoască pe Ronaldo

„După ce am cântat imnul la Campionatul European de fotbal din 2004, am devenit un suporter înfocat al acestui sport. Fotbalistul meu preferat este Ronaldo. Îl ador pentru că joacă fotbal cu naturaleţe şi pasiune. Mereu i-am asociat imaginea din timpul meciurilor cu cea a unui dansator extraordinar. Mişcările lui îţi taie răsuflarea. Numai că, atunci când o să am ocazia să-l cunosc o să îl sfătuiesc să nu mai simuleze faulturile: nu i se potriveşte”, a spus artista.

 

Succesul a luat-o prin surprindere

Cântăreaţa a recunoscut că faima a venit pe neaşteptate, şi din acest motiv a suferit o cădere nervoasă.
„Era prea mult şi totul venea foarte repede. După doi ani în care am susţinut o grămadă de concerte şi am fost la foarte multe petreceri, am ajuns să stau închisă în casa mea din Los Angeles, privind în gol. Mă simţeam o intrusă şi eram cuprinsă de un sentiment de vinovăţie, pentru că aveam impresia că oamenii mă plac pentru felul în care arăt, nu pentru muzica mea”, a mărturisit Nelly Furtado.

 

Consideră că eşecul este o componentă a evoluţiei

A cunoscut şi gustul amar al eşecului, dar spune că a fost cel mai bun lucru care i s-a întâmplat. „N-aş spune că al doilea album al meu a fost un eşec complet, însă, din punct de vedere al vânzărilor, nu a fost la fel de bun ca primul. Mi-am dat seama că ritmul a încetinit şi că aşa aveam şansa de a aşeza lucrurile la locul lor”, a povestit cântăreaţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amănunte inedite despre Nelly Furtado.
 Vizualizări articol: 877 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amănunte inedite despre Nelly Furtado0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei