Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 sep 2009 - Anul XIV, nr. 223 (4209)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

George Clooney va regiza un film despre terorism, cu Matt Damon

George Clooney va regiza un film despre terorism - "Hamdan vs. Rumsfeld" - avându-l ca personaj principal pe fostul şofer al lui Osama ben Laden, peliculă în care va juca prietenul său Matt Damon, cu care a colaborat şi în "Syriana", o dramă despre Orientul Mijlociu, potrivit boston.com.
George Clooney a precizat că filmul prezintă o poveste despre aşa numitul "război împotriva terorismului" ("War on Terror"), plasată într-o sală de judecată.
Filmul spune povestea şoferului lui Osama ben Laden, capturat în Afganistan şi închis la Guantanamo. Damon ar urma să îl interpreteze pe avocatul acestuia, care reuşeşte să îi prezinte cazul în faţa Curţii Supreme.
Se pare că George Clooney vrea ca Damon să joace în filmul său pentru că acesta s-a plâns recent că George primeşte toate rolurile bune de la Hollywood. Potrivit unor surse, Clooney ar fi fost chiar unul dintre candidaţii pentru rolul principal din "Informatorul", de Steven Soderbergh, care, în cele din urmă, i-a revenit lui Damon.
"George nu era potrivit pentru rol, slavă Domnului, aşa că am ajuns să îl joc eu", a spus Matt Damon, la premiera de la New York a filmului "Informatorul". "El are destule roluri bune, nu are nevoie de toate, trebuie să ne mai lase şi nouă", a glumit acesta.
Matt Damon a câştigat premiul Oscar, în 1997, împreună cu actorul şi bunul său prieten Ben Affleck, pentru scenariul filmului "Good Will Hunting". Ulterior, seria "Ocean\'s" şi "Jason Bourne" i-au adus statutul de star la Hollywood şi, totodată, numeroase colaborări cu regizori şi actori de succes. Astfel a jucat, printre altele, în "Cârtiţa", regizat de Martin Scorsese, "Agenţia secretă", de Robert de Niro, şi "Syriana", de Stephen Gaghan.
Clooney a mai regizat satira mediatică "Confesiunile unei minţi periculoase" (2002) şi apoi "Noapte bună şi noroc", un film despre integritatea jurnalistului în faţa maccarthysm-ului, în alb-negru, care i-a adus două nominalizări la ediţia din 2006 a premiilor Oscar, pentru scenariu şi regie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului George Clooney va regiza un film despre terorism, cu Matt Damon.
 Vizualizări articol: 554 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
George Clooney va regiza un film despre terorism, cu Matt Damon0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei