Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 sep 2009 - Anul XIV, nr. 221 (4207)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Beyonce va avea propriul parfum

Cântăreaţa americană Beyonce a semnat un contract cu Coty Inc., urmând ca anul viitor să îşi lanseze propriul parfum, informează ediţia electronică a revistei People.
Competiţia pe piaţa parfumurilor lansate de celebrităţi a devenit în acest fel şi mai puternică. Beyonce a semnat de curând contractul cu Coty Inc., aceeaşi companie care a lansat şi parfumurile altor celebrităţi, precum Halley Berry, Sarah Jessica Parker şi Gwen Stefani, care urmează să producă viitorul brand de parfumuri al cântăreţei americane.
"În opinia mea, parfumul reflectă atitudinea şi stilul unic al unei femei", a declarat Beyonce pentru WWD. "Deşi îmi plac mai multe parfumuri, nu găsisem încă acea esenţă care să reflecte adevărata mea personalitate şi să mă reprezinte ca femeie. Colaborând cu Coty Inc, am putut să transform în realitate ideea mea despre ce înseamnă parfumul ideal, prin conceperea unei esenţe puternice şi sofisticate, care reflectă puterea mea interioară", a adăugat Beyonce.
Deşi aceasta va fi prima tentativă a artistei americane de a crea un parfum propriu, ea a reprezentat deja imaginea altor branduri, precum "True Star", lansat de Tommy Hillfiger în 2004, şi "Diamonds", lansat de Emporio Armani în 2007.
Beyonce nu a dezvăluit deocamdată nicio informaţie despre esenţele folosite şi despre aroma viitorului ei parfum, însă a confirmat data lansării acestuia: primăvara anului viitor.
Beyonce, în vârstă de 27 de ani, care este căsătorită cu starul rap Jay-Z, se află într-un punct culminant al carierei sale. În ultimii patru ani, cântăreaţa, câştigătoare a şapte premii Grammy, a fost implicată şi în producţii cinematografice. În decembrie 2006, a fost lansat filmul "Dreamgirls", în care ea a jucat alături de actorii Eddie Murphy şi Jamie Foxx şi pentru care a obţinut o nominalizare la premiile Globul de Aur. În primăvara 2009 a fost lansat pe marile ecrane un nou film în care joacă Beyonce - "Obsessed".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beyonce va avea propriul parfum.
 Vizualizări articol: 507 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beyonce va avea propriul parfum0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei