Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 sep 2009 - Anul XIV, nr. 219 (4205)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kate Winslet domină lista People a celor mai bine îmbrăcate femei în 2009

Actriţa britanică Kate Winslet domină lista celor mai bine îmbrăcate zece femei ale anului 2009 realizată de editorii prestigioasei reviste People, care au decis şi că prima doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, reprezintă cel mai bine "eleganţa accesibilă", informează Reuters.
Deşi People nu a realizat un clasament al celor mai bine îmbrăcate femei din lume, ci o simplă listă, Kate Winslet - în vârstă de 33 de ani, recompensată cu un premiu Oscar, în luna februarie, pentru rolul din "Cititorul/ The Reader" - a fost desemnată cea mai bine îmbrăcată femeie pe covorul roşu în 2009, pentru stilul ei unic, sofisticat şi sexy, potenţat de eleganţa modernă a Hollywood-ului şi de acele forme de invidiat.
People a decis că actriţa Reese Witherspoon are "cele mai frumoase fuste mini", că actriţa Vanessa Hudgens, starul din "Liceul muzical", reprezintă cel mai bine stilul hippie şic, în timp ce actriţa Freida Pinto, starul indian al filmului "Vagabondul milionar", recompensat cu opt premii Oscar în februarie, foloseşte "cele mai frumoase combinaţii de culori".
Pe lista celor mai bine îmbrăcate zece femei ale anului 2009 au mai fost incluse Cameron Diaz, pentru "cei mai frumoşi jeanşi, Nicole Ritchie, pentru "cele mai frumoase ţinute pentru femei însărcinate, Beyonce, pentru "cel mai şic stil pentru stradă", Kim Kardashian, pentru "cei mai frumoşi bikini", şi tânăra cântăreaţă country Taylor Swift, pentru "strălucire".
Brad Pitt, Robert Pattinson, starul din "Amurg/ Twilight", şi Bradley Cooper, din filmul "Marea mahmureală" şi serialul "Prietenie pe muchie de cuţit", au fost incluşi pe lista celor mai bine îmbrăcaţi bărbaţi ai anului 2009. Editorii revistei People consideră că, prin atenţia lor pentru anumite detalii, precum eşarfele sau acele de cravată, ei şi-au creat o imagine "dincolo de regulile vestimentare clasice".
People a realizat, ca de obicei, şi o listă a celor mai prost îmbrăcate celebrităţi în 2009. Fosta membră a juriului emisiunii "American Idol", cântăreaţa şi coregrafa Paul Abdul, dar şi actriţa Renee Zellweger sunt femeile care au avut cele mai urâte rochii pe covorul roşu în 2009.
Apariţia în presa americană, în luna ianuarie, a unei fotografii deloc flatante, care o prezenta pe cântăreaţa Jessica Simpson purtând o pereche de jeanşi cu talie înaltă, a dat naştere unei dezbateri aprinse în presă despre problemele pe care starurile de la Hollywood le au cu greutatea şi a fost inclusă de editorii revistei People pe lista "celor mai memorabile momente ale anului".
Editorii revistei People au recunoscut, totodată, impactul asupra modei avut de serialul de televiziune "Mad Men", recompensat cu multe premii Emmy, a cărui acţiune are loc în anii 1960 şi ale cărui costume au inspirat colecţii ale designerilor Michael Kors şi Tory Burch.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kate Winslet domină lista People a celor mai bine îmbrăcate femei în 2009.
 Vizualizări articol: 785 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kate Winslet domină lista People a celor mai bine îmbrăcate femei în 20090.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei