Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 sep 2009 - Anul XIV, nr. 212 (4198)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trupa Ro-Mania, indignată de asocierea cu Ionuţ Voicu

Formaţia Ro-Mania şi casa de discuri MediaPro Music dezmint faptul că Ionuţ Voicu mai face parte din trupă, subliniind că acesta se foloseşte "fraudulos" de numele "Ro-Mania", în ciuda faptului că a părăsit formaţia în urmă cu trei ani.
Răzvan Ştefaniu, Ionuţ Andras şi Cătălin Voicu, actualii componenţi ai trupei Ro-Mania, ţin să precizeze că Ionuţ Voicu nu mai face parte din trupa Ro-Mania încă din anul 2006.
"Ionuţ a părăsit această formaţie în urmă cu mult timp şi ani de zile a apărut în presă şi la emisiuni de televiziune folosindu-se de notorietatea pe care trupa Ro-Mania a dobândit-o. Prin urmare, rugam mass-media să nu îl mai plaseze pe Ionuţ Voicu în trupa Ro-Mania", a declarat Răzvan Ştefaniu.
În ultimele două zile, Ionuţ Voicu a declanşat un adevărat scandal în presă, fiind acuzat că a furat o parte din banii strânşi în urma unui concert caritabil, desfăşurat în primăvara acestui an, în scopul salvării unui băieţel. În tot timpul acestui scandal, Ionuţ Voicu a fost prezentat ca făcând parte din trupa Ro-Mania.
"Întâmplarea face că în componenţa actuală a trupei unul dintre membri să poarte numele de Ionuţ. Este vorba despre Ionuţ Andras, iar acest scandal îi prejudiciază grav imaginea colegului nostru. În plus, trupa Ro-Mania a adoptat o altă strategie de promovare în ultimul an şi nu este momentul să fim implicaţi, gratuit, într-un scandal", a spus Răzvan Ştefaniu.
"Suntem aproape de finalizarea înregistrărilor pentru albumul «Încă o dată», care vine după campania de succes «Cele mai frumoase», pe care am desfăşurat-o în ultimele luni alături de Monica Columbeanu. Nu ne dorim ca publicul să fie indus în eroare de faptele unui individ care nu mai are de-a face cu trupa Ro-Mania de foarte mult timp", continuă Răzvan Ştefaniu.
Din cauza prejudiciului de imagine cauzat de folosirea frauduloasă a numelui trupei, cei trei membri Ro-Mania intenţionează să îl acţioneze pe acesta în judecată şi să îi ceară daune în valoare de peste 50.000 de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trupa Ro-Mania, indignată de asocierea cu Ionuţ Voicu.
 Vizualizări articol: 396 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trupa Ro-Mania, indignată de asocierea cu Ionuţ Voicu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei