Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 sep 2009 - Anul XIV, nr. 211 (4197)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Membrii supravieţuitori ai trupei Bee Gees se vor reuni pentru o serie de concerte

Cei doi fraţi din trupa Bee Gees se vor reuni pentru a susţine o serie de concerte, la şase după decesul fratelui lor Maurice Gibb, cel de-al treilea membru al trupei Bee Gees, informează Reuters.
Robin Gibb a declarat pentru BBC Radio că a petrecut câteva zile împreună cu fratele său mai mare, Barry, în Miami, şi că sunt pregătiţi să cânte din nou împreună şi să susţină câteva concerte.
În cadrul emisiunii Test Match Special, difuzată de BBC Radio, Robin Gibb a declarat că a trecut, alături de fratele său Barry, printr-o "mare de emoţii" după decesul fratelui lor, în 2003.
Maurice Gibb a decedat brusc în 2003, la vârsta de 53 de ani, în urma unor complicaţii apărute după o intervernţie chirurgical de rutină. În acel moment, fraţii săi au declarat că nu vor mai cânta niciodată sub numele Bees Gees, după o carieră de 45 de ani.
Robin Gibb a declarat că fratele lui geamăn, Maurice, care cânta la mai multe instrumente, a fost "nu doar un frate, ci un camarad de arme".
Un al patrulea frate, Andy, care a fost şi el cântăreţ, însă nu a făcut parte din acest grup de legendă, a decedat în 1988 la vârsta de 30 de ani din cauza unei maladii cardiace.
Cei doi fraţi supravieţuitori, care s-au născut în Marea Britanie şi au crescut în Australia, au cântat doar de câteva ori după moartea fratelui lor Maurice, cu ocazia unor evenimente de caritate.
The Bee Gees a fost una dintre cele mai importante trupe ale anilor 1970, câştigând nouă premii Grammy. Printre piesele cele mai cunoscute ale acestui grup se numără "Night fever", "Tragedy," "How Deep is Your Love" şi "You Win Again".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Membrii supravieţuitori ai trupei Bee Gees se vor reuni pentru o serie de concerte.
 Vizualizări articol: 605 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Membrii supravieţuitori ai trupei Bee Gees se vor reuni pentru o serie de concerte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei