Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 sep 2009 - Anul XIV, nr. 211 (4197)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Demi Moore îşi doreşte încă un copil

Actriţa americană Demi Moore, în vârstă de 46 de ani, care are trei fiice cu fostul ei soţ, Bruce Willis, a declarat că nu se simte prea bătrână pentru a creşte încă un copil, recunoscând că a discutat această chestiune cu actualul soţ, actorul Ashton Kutcher, relatează femalefirst.co.uk.
Întrebată dacă intenţionează să îşi mărească familia în viitor, Demi Moore a declarat: "De ce nu? Totul este posibil! Avem atât de multe lucruri pentru care merită să trăim, iar dorinţa de a avea un copil este unul dintre acestea. Sunt foarte entuziasmată de toate posibilităţile pe care această căsătorie ni le oferă".
"Sunt o optimistă incurabilă care face ceea ce trebuie pentru a obţine ce îşi doreşte - faptul că mă concentrez mai mult asupra lucrurilor care mă fac fericită decât asupra celor care mă întristează reprezintă o trăsătură a personalităţii mele", a adăugat actriţa americană.
Demi Moore, căsătorită de patru ani cu Ashton Kutcher, în vârstă de 31 de ani, afirmă că diferenţa de vârstă dintre ea şi soţul ei nu a reprezentat niciodată o problemă majoră, deoarece cei doi reuşit de fiecare dată să treacă peste opiniile divergente pe care le au asupra vieţii şi au ajuns la un numitor comun.
Actriţa americană a declarat într-un interviu acordat recent ediţiei franceze a revistei Marie Claire: "Ceea ce contează cel mai mult pentru mine este faptul că am găsit persoana pentru care diferenţa de vârstă nu înseamnă nimic şi cu care am, mai ales, cea mai profundă relaţie din viaţa mea".
"Ne aflăm în stadii diferite ale vieţilor şi ale carierelor noastre, însă noi considerăm că acesta este un aspect pozitiv, deoarece ne simţim mai bogaţi spiritual datorită acestor aspecte pe care le experimentăm şi pe care le împărtăşim", a adăugat actriţa americană.
În acelaşi interviu, Demi Moore a declarat că se consideră fericită că trăieşte alături de un bărbat atât de frumos şi că a cunoscut foarte mulţi bărbaţi în vârstă de 40-50 de ani care erau mult mai imaturi decât el.
"Ashton este foarte responsabil şi s-a simţit confortabil încă de la început în legătură cu responsabilităţile familiale care i-au revenit. Cei mai mulţi dintre bărbaţii în vârstă de 25 de ani nu ar fi reuşit să treacă cu bine peste aceste lucruri. Nu îi judec, însă consider că Ashton este un tip care trăieşte cu mult înaintea vremii sale. Împărţim totul, iar el este, totodată, cel mai bun prieten al meu", a continuat Demi Moore.
Demi Moore, în vârstă de 46 de ani, a devenit cunoscută ca actriţă în anii \'80, iar în următoarea decadă, ea a ajuns una dintre cele mai faimoase chipuri de la Hollywood. Moore a jucat în filme precum "Fantoma mea iubită", "Bobby", "Propunere indecentă", "Litera Stacojie", "Striptease" şi "Îngerii lui Charlie".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Demi Moore îşi doreşte încă un copil.
 Vizualizări articol: 558 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Demi Moore îşi doreşte încă un copil0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei