Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 sep 2009 - Anul XIV, nr. 206 (4192)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bărbaţii celebri de la Hollywood, tătici devotaţi

Bărbaţii celebri de la Hollywood par să ţină tot mai mult la eticheta "născut pentru a fi tată", lansată de Gwen Stefani atunci când s-a referit la soţul ei, rockerul Gavin Rossdale, într-un interviu acordat în urmă cu câţiva ani revistei Glamour, informează popeater.com.
Gavin Rossdale, fostul solist al trupei Bush, actual cântăreţ solo, devenit între timp de două ori tată, pare să confirme spusele soţiei sale, Gwen Stefani. Presa americană publică aproape în fiecare zi o nouă fotografie a lui alături de copiii cuplului, Kingston şi Zuma.
Actorul american Liev Schreiber are, în general, o alură intimidantă, însă cineastul îşi arată de fiecare dată partea sentimentală a personalităţii atunci când se află în prezenţa copiilor săi, pe care-i are împreună cu actriţa Naomi Watts. Liev Schreiber este adeseori fotografiat în compania celor doi fii ai săi, Sasha şi Samuel.
Deşi editorii revistei Popeater nu au fost întotdeauna de partea lui Brad Pitt în privinţa deciziilor pe care actorul le-a luat în viaţa personală, ei îi recunosc acestuia calitatea de tată devotat, atât pentru copiii săi biologici, cât şi faţă de cei adoptaţi împreună cu partenera lui de viaţă, actriţa Angelina Jolie.
Aşa cum o demonstrează şi fotografiile postate pe Twitter, Peter Facinelli, unul dintre starurile trilogiei "Amurg", susţine că prioritatea lui în viaţă sunt copiii săi. El este actorul care a părăsit platoul de filmare al mult aşteptatei pelicule "Eclipse" pentru a asista la un antrenament de fotbal al fiicei sale.
Totul pare să fie amuzant atunci când este vorba de actorul de comedie Adam Sandler, cu excepţia subiectelor ce au legătură cu cele două fiice ale sale, Sadie şi Sunny. Actorul american susţine că îşi ia foarte în serios rolul de tată de familie.
Actorul Will Smith a realizat un clip video, o întreagă declaraţie de dragoste pentru fiul său cel mic - un remake al piesei "Just the Two of Us", în al cărui videoclip apare şi fiul său, Jaden.
Pete Wentz, basistul trupei Fall Out Boy, este adeseori fotografiat împreună cu fiul său, Bronx Mowgli, de care nu se desparte nici în timpul interviurilor pe care le acordă şi ale cărui fotografii sunt postate foarte des pe Twitter.
Aşa cum a mărturisit în repetate ocazii, actorul australian Hugh Jackman este înnebunit după copiii săi, Oscar şi Ava, pe care i-a adoptat împreună cu soţia Deborra-Lee Furness.
Dean McDermott a devenit cunoscut după ce a apărut alături de soţia sa, Tori Spelling, în reality show-ul "Tori & Dean: Home Sweet Hollywood". Redactorii Popeater susţin că acesta este un tată devotat pentru cei doi copii pe care îi are împreună cu Spelling, dar şi pentru fiul său dintr-o căsătorie anterioară.
Russell Crowe se bucură de o mare popularitate, însă celebrul actor australian a declarat că el se consideră cel mai mare fan al fiilor săi, Tennyson şi Charlie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbaţii celebri de la Hollywood, tătici devotaţi.
 Vizualizări articol: 552 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbaţii celebri de la Hollywood, tătici devotaţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei