Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 sep 2009 - Anul XIV, nr. 206 (4192)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anastacia - în "Heavy Rotation", la Bucureşti

Cântăreaţa americană Anastacia, care, marţi seară, a concertat în Bucureşti, în cadrul turneului său "Heavy Rotation", a prezentat publicului român, la prima întâlnire cu acesta, un show vibrant, în care a depăşit cu naturaleţe şi umor micile probleme inerente într-un spectacol live.
Cântăreaţa cu o voce inconfundabilă - guturală, matură - a urcat pe scena de la Sala Polivalentă din Bucureşti puţin după ora 21.00, după un recital susţinut în deschidere de Claudia Cream.
Imediat după prima piesă, ea şi-a salutat cei circa 2.500 de spectatori, care au primit-o cu aplauze, şi a continuat show-ul cu "One Day In Your Life", hitul său din 2002. Însă, spre final, ea a fost nevoită să-şi întrerupă piesa pentru că se înecase. "Îmi pare rău, cred că mi-am înghiţit propria...", a spus cântăreaţa printre accese de tuse. "Asta se întâmplă când aveţi o artistă, live, care se îneacă", a adăugat ea, dregându-şi vocea cu câteva vocalize puternice. "Acum - Bună seara!", a reluat ea, în aplauzele încurajatoare ale celor prezenţi. "Dumnezeule, ce început de spectacol! Întotdeauna m-am întrebat dacă o să mi se întâmple aşa ceva vreodată (...). Vă promit că o să fie mai bine în continuare", i-a asigurat ea pe cei prezenţi, reluând concertul cu "Same Song".
În ciuda începutului care a dat emoţii celor prezenţi, Anastacia şi-a continuat show-ul, spontană şi volubilă. Ea a dat un autograf unui fan din sală, a invitat pe un altul la dans, chiar pe scenă, a pierdut şirul versurilor la o altă piesă, dar a fost răsplătită cu aplauze puternice de toţi cei prezenţi.
Desigur, din concert nu a lipsit un moment dedicat lui Michael Jackson , secvenţă adoptată în ultima vreme în concertele mai tuturor muzicienilor, indiferent de genul abordat.
Nu au lipsit din concert nici hituri precum "Paid My Dues", pe finalul căruia instrumentiştii care o acompaniau pe Anastacia şi-a pus în valoare talentele, "Sick & Tired", "Not That Kind" şi "I\'m Outta Love".
Pe parcursul celor două ore de spectacol, Anastacia a fost plină de energie, vrând parcă să recupereze cei patru ani care au trecut de la precedentul său turneu, "Live at Last" (2004 - 2005). Puterea este moneda de schimb a Anastaciei, fie că este vorba de vocea sa, show-ul pe care-l pune în scenă, ori pur şi simplu stilul său de viaţă - exemplu fiind cancerul la sân cu care s-a luptat în 2003. Deşi este o reprezentantă a vechii şcoli de muzică pop, ea reuşeşte să iasă în evidenţă atât cu balade, cât şi cu piese dance pline de vigoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anastacia - în "Heavy Rotation", la Bucureşti.
 Vizualizări articol: 466 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anastacia - în "Heavy Rotation", la Bucureşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei