Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 aug 2009 - Anul XIV, nr. 200 (4186)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nuntă a la Flinstone

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două cupluri din Marea Britanie au decis să revină pentru o zi în epoca de piatră şi să organizeze o nuntă inspirată din celebrul serial de desene animate „Familia Flinstone”. După cum informează cotidianul britanic Daily Mail, Andrea şi Simon Bean au ales să se îmbrace ca Fred şi Wilma, în timp ce Richard şi Jill Noble au decis să fie Barney şi Betty Rubble în această zi specială.
Fericitul eveniment a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, la Weston Park Golf Club, în Norwich. Toţi cei 165 de invitaţi au fost costumaţi ca oameni ai peşterilor, cavalerii de onoare au fost costumaţi în dinozauri. Andrea şi Jill au păşit spre altar pe tradiţionalele ritmuri ale Marşului Nupţial, care au fost rapid înlocuite cu coloana sonoră a faimosului desen animat. „A fost o zi minunată şi mulţumim invitaţilor că au acceptat să intre în jocul nostru. Ne-am distrat de minune, iar organizarea a fost pur şi simplu perfectă. Noi, toţi, am mai fost căsătoriţi, aşa că nu am vrut o nuntă clasică, iar visul nostru s-a îndeplinit. Unii ne-au criticat că nu ne luăm în serios nunta, însă noi ne luăm foarte în serios jurămintele. Unii poate nu au fost de acord cu noi, însă mulţi alţii s-au distrat şi au fost de acord cu ideea noastră. Nu ne puteam dori o nuntă mai frumoasă”, a spus proaspăta doamnă Bean. În loc de cadouri, cei patru însurăţei şi-au rugat invitaţii să doneze bani în contul Fundaţiei copiilor cu boli de ficat, ei reuşind să strângă peste 1.200 de lire sterline.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nuntă a la Flinstone.
 Vizualizări articol: 436 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nuntă a la Flinstone0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei