Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 aug 2009 - Anul XIV, nr. 200 (4186)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Chris Brown, pedepsit să strângă gunoiul şi să spele maşini

Muzicianul american Chris Brown a fost condamnat, ieri, la efectuarea a 180 de zile de muncă în folosul comunităţii şi la cinci ani de supraveghere judiciară, după ce, în iunie, a pledat vinovat la acuzaţia de agresiune comisă împotriva fostei sale iubite, cântăreaţa Rihanna.
Chris Brown, în vârstă de 20 de ani, va efectua zilele de muncă în folosul comunităţii în Richmond (Virginia), unde locuieşte, a precizat judecătorul Patricia Schnegg.
Munca va consta în "strângerea gunoiului, spălare de automobile şi întreţinerea terenurilor publice", a adăugat judecătorul, care a dorit ca muzicianul să facă "muncă cu adevărat fizică".
Brown va mai urma, timp de un an, un program de prevenire a violenţei şi va trebui să se prezinte o dată la trei luni în faţa judecătorului pentru a fi evaluat.
Cântăreţul, care a fost prezent la audiere însoţit de mama sa, cel mai bun prieten şi de garda sa de corp, nu are voie să se apropie la mai puţin de 91 de metri de Rihanna, fosta sa iubită, pe care a agresat-o. În cazul evenimentelor artistice, el va trebui să menţină o distanţă de minim nouă metri de aceasta.
În iunie, Chris Brown a încheiat o înţelegere cu parchetul american, care i-a permis să evite închisoarea. Altfel, el ar fi riscat o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare, după ce a fost pus sub acuzaţie, la începutul lunii martie, pentru comiterea unei agresiuni "de natură să provoace răni grave" şi pentru ameninţări cu moartea la adresa fostei sale iubite, cântăreaţa Rihanna.
Rihanna nu a fost prezentă la audiere, dar avocatul său, Donald Etra, a declarat că aceasta se simte bine.
Incidentul s-a petrecut cu doar câteva ore înainte de gala premiilor Grammy, care a avut loc pe 8 februarie, în Los Angeles. Rihanna, originară din Barbados, şi Chris Brown se întorceau de la o petrecere din partea de vest a oraşului californian.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chris Brown, pedepsit să strângă gunoiul şi să spele maşini.
 Vizualizări articol: 472 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chris Brown, pedepsit să strângă gunoiul şi să spele maşini0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei