Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 aug 2009 - Anul XIV, nr. 199 (4185)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Michael Jackson a murit din cauza unei doze letale de anestezic

Michael Jackson a murit din cauza unei doze letale dintr-un anestezic puternic - propofol -, potrivit unui mandat de percheziţie făcut public, luni, în oraşul Houston (Texas), unde sunt mai multe birouri ale medicului personal al starului, Conrad Murray, suspectat de omucidere.
Michael Jackson a făcut stop cardiac şi a murit pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani. De atunci, ancheta efectuată de poliţie şi de agenţii federali s-a concentrat asupra rolului avut de Conrad Murray, medicul personal al lui Jackson , care se afla lângă star în ultimele momente ale vieţii acestuia.
"Şeful Institutului de medicină legală din Los Angeles, doctorul Lakshmanan Sathyavagiswaran, a spus că a analizat rezultatele testelor toxicologice preliminare şi a stabilit că Jackson a decedat din cauza unei doze letale de propofol (diprivan) ", potrivit unui mandat de percheziţie a birourilor lui Murray emis de autorităţi.
Documentul a fost emis de Harris County District Clerk din Houston, unde Murray are un birou, care a fost percheziţionat pe 22 iulie.
Într-un document prin care se cerea emiterea mandatului de percheziţie, se indică faptul că agenţii de poliţie caută probe care să arate că Murray se face vinovat de omucidere.
Avocatul lui Murray, Ed Chernoff, nu a făcut comentarii în legătură cu aceste informaţii.
Murray, care se afla în dormitorul lui Jackson pe 25 iunie, pentru a-i administra acestuia calmante care să-l ajute să doarmă, i-a dat cântăreţului mai multe medicamente înainte ca acesta să moară, inclusiv o doză de 25 de miligrame de propofol, administrat intravenos, la ora locală 10.40, potrivit mandatului de percheziţie.
Jackson era "foarte familiar" cu propofolul şi se referea la acest medicament ca la porţia lui de "lapte", din cauza aspectului lui lăptos, indică acelaşi document.
La primele ore ale zilei de 25 iunie, Murray i-a mai dat lui Jackson doze de Valium, Ativan şi Versed, indică documentul.
Jackson a adormit după ce Murray i-a administrat propofol, iar medicul a stat lângă el aproximativ 10 minute, după care a părăsit camera pentru două minute. Când s-a întors, Jackson nu mai respira, se arată în acelaşi document.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Michael Jackson a murit din cauza unei doze letale de anestezic.
 Vizualizări articol: 852 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Michael Jackson a murit din cauza unei doze letale de anestezic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei