Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 aug 2009 - Anul XIV, nr. 188 (4174)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jennifer Hudson a născut un băieţel

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Hudson a născut primul ei copil, un băieţel al cărui nume este David Daniel Otunga Jr., a declarat, marţi, agentul de presă al artistei americane, citat de Reuters.
Jennifer Hudson, în vârstă de 27 de ani, a cunoscut atât triumful, cât şi tragedia în ultimele 12 luni, câştigând un premiu Grammy la patru luni după asasinarea, în Chicago, a mamei, fratelui şi nepotului ei.
Jennifer Hudson, starul musicalului "Dreamgirls", este logodită de aproape un an cu actorul David Otunga, fostă vedetă de reality-show şi luptător de wrestling.
"Bebeluşul este frumos şi perfect sănătos. Părinţii lui sunt extaziaţi", a declarat Lisa Kasteler, agentul de presă al artistei americane.
Hudson s-a retras din lumina reflectoarelor timp de câteva luni, după ce, în octombrie 2008, mama ei, Darnell Hudson, fratele ei, Jason Hudson, şi nepotul ei, Julian King, au fost asasinaţi, la Chicago. Ulterior, autorităţile din Chicago l-au pus oficial sub acuzaţie pe fostul cumnat al lui Hudson, William Balfour, sub învinuirea de triplu asasinat. Motivul crimelor pare să fi fost o ceartă între Balfour şi fosta lui soţie, Julia, sora lui Hudson. Triplul asasinat a şocat întreaga opinie publică din Statele Unite şi a declanşat un val de compasiune şi de simpatie pentru îndrăgita actriţă şi cântăreaţă americană.
Jennifer a avut o întoarcere triumfală pe scena muzicală, în februarie, în timpul unuia dintre cele mai mari evenimente sportive din lume, finala Super Bowl.
Jennifer Hudson este câştigătoare a unui premiu Oscar, a unui Glob de Aur şi a unui BAFTA pentru prestaţia ei din musicalul "Dreamgirls". Cariera fostei participante la concursul "American Idol" şi-a continuat cursul ascendent, Hudson apărând, în 2008, şi în filmele "Totul despre sex" şi "The Secret Life of Bees". De asemenea, în februarie a câştigat un premiu Grammy pentru albumul de debut care îi poartă numele, lansat în 2008.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jennifer Hudson a născut un băieţel.
 Vizualizări articol: 459 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jennifer Hudson a născut un băieţel0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei