Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 aug 2009 - Anul XIV, nr. 184 (4170)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tony Curtis: Marilyn Monroe a fost însărcinată cu copilul meu

Actorul american Tony Curtis a declarat că a avut o aventură cu Marilyn Monroe şi că celebra actriţă a rămas însărcinată în timpul acestei relaţii, însă a pierdut copilul în urma unui avort spontan, informează dailymail.co.uk.
Deşi declarase în trecut că "să o săruţi pe Marilyn Monroe este ca şi cum l-ai săruta pe Hitler", acest lucru nu l-a împiedicat pe actorul american să aibă o aventură cu Marilyn Monroe, în timp ce amândoi erau căsătoriţi cu alţi parteneri.
Actriţa a suferit un avort spontan la puţin timp după ce soţul ei de atunci, scriitorul Arthur Miller, a aflat de legătura lor.
Aceste dezvăluiri apar în cel mai recent volum de memorii publicat de Tony Curtis, în vârstă de 84 de ani, intitulat "The Making of Some Like It Hot".
Tony Curtis a jucat împreună cu Marilyn Monroe în filmul "Unora le place jazz-ul/ Some Like It Hot" (1959) şi susţine că relaţia lor a început în 1950 şi a fost marcată de multe pauze.
"Când eram în pat cu Marilyn, nu eram niciodată sigur - înainte, în timp şi după - de ce gândea. Era o actriţă. Putea să joace bine un rol. Putea să interpreteze rolul pe care îl credea cel mai potrivit pentru bărbatul de lângă ea. Nu am cerut niciodată mai mult", a explicat Tony Curtis.
În 1958, Curtis era căsătorit cu actriţa Janet Leigh, care era însărcinată cu cea de-a doua fiică a lor, Jamie Lee Curtis, iar Marilyn Monroe era căsătorită cu celebrul scriitor Arthur Miller. Tony Curtis susţine că, la sfârşitul acelui an, Marilyn Monroe i-ar fi spus că era însărcinată cu copilul lui.
Potrivit celor relatate de Curtis, celebra actriţă - decedată în 1962, la vârsta de 36 de ani - i-a dat această veste în momentul în care i-au spus despre aventura lor lui Arthur Miller. "Am fost şocat şi am rămas împietrit. Era atât de multă linişte în cameră încât auzeam cauciucurile maşinilor zgâriind asfaltul de pe Santa Monica Boulevard". Potrivit lui Curtis, Arthur Miller a avut ulterior o discuţie cu medicul soţiei sale, care a declarat că ar fi fost imposibil ca acel copil să fi fost al actorului.
Când actorul l-a întrebat pe Miller ce ar trebui să facă, acesta i-ar fi spus: "Termină filmul şi ieşi din vieţile noastre".
Potrivit informaţiilor oferite de Curtis, legătura lui cu Marilyn Monroe s-a încheiat după filmările de la "Unora le place jazz-ul", iar el a aflat mai târziu despre avortul suferit de Monroe.
În prezent, Tony Curtis este căsătorit cu cea de-a cincea lui soţie, Jill Vandenberg Curtis. El a fost întotdeauna foarte comunicativ în legătură cu relaţia lui cu Marilyn Monroe.
În autobiografia lui din 1993, el a povestit cum petrecea cu Marilyn weekenduri în doi în vila actorului Howard Duff, de pe plaja din Malibu, California.
În cartea "American Prince: A Memoir", lansată în 2008, el a declarat că "s-o săruţi pe Marilyn Monroe este ca şi cum l-ai săruta pe Hitler", însă ulterior a retractat această afirmaţie, calificând-o drept "nechibzuită".
Volumul de memorii "The Making of Some Like It Hot" va fi publicat în Statele Unite, în luna octombrie.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tony Curtis: Marilyn Monroe a fost însărcinată cu copilul meu.
 Vizualizări articol: 868 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Tony Curtis: Marilyn Monroe a fost însărcinată cu copilul meu4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei