Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 aug 2009 - Anul XIV, nr. 184 (4170)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Actriţa Natalia Oreiro strânge bani pentru UNICEF

Natalia Oreiro, actriţa pe care telespectatorii o vor putea vedea Acasă, duminică, 9 august, de la ora 20.30, în ultimul episod al telenovelei "Amanda O", revine în televiziune cu un program realizat special pentru a strânge fonduri pentru UNICEF, informează postul tv.
Natalia Oreiro va prezenta în Uruguay cea de-a 18-a ediţie a emisiunii "Un sol para chicos", iar fondurile strânse pe parcursul acesteia vor merge la UNICEF, pentru ca organizaţia să poată continua proiectele pe care le desfăşoară în ţara natală a actriţei.
Oreiro a decis anul acesta să se dedice mai mult proiectelor sale cinematografice, dar a ales să se întoarcă în lumea televiziunii pentru o cauză nobilă.
Cea de-a şaptea artă continuă să-i aducă satisfacţii Nataliei Oreiro, care a fost nominalizată la prestigiosul premiu Condor de Plata pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal, iar la începutul lunii septembrie va fi prezentă la Festivalul de Film de la Veneţia, cu pelicula "Francia", înscrisă în secţiunea Venice Days.
Fanii Nataliei Oreiro din România o pot vedea pe actriţă în marele final al telenovelei "Amanda O", difuzat pe 9 august, de la ora 20.30, pe postul Acasă. Cei care au pierdut aventurile Nataliei Oreiro în rolul Amandei O - sau doresc să le revadă - o pot face pe site-ul www.acasatv.ro, unde vor găsi arhivate toate episoadele din prima telenovelă difuzată simultan pe trei platforme diferite: televiziune, internet şi telefonie mobilă.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actriţa Natalia Oreiro strânge bani pentru UNICEF.
 Vizualizări articol: 511 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actriţa Natalia Oreiro strânge bani pentru UNICEF0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei