Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 aug 2009 - Anul XIV, nr. 183 (4169)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Steven Tyler, solistul Aerosmith, a căzut de pe scenă în timpul unui concert

Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, a căzut de pe scenă în timpul unui concert pe care formaţia sa îl susţinea miercuri seara, în deschiderea raliului Sturgis Motorcycle, din statul american Dakota de Sud, informează bbc.co.uk.
În vârstă de 61 de ani, celebrul rocker american a căzut de pe o rampă a scenei peste doi spectatori, a explicat Mike Sanborn, unul dintre organizatorii evenimentului.
Cântăreţul avea o stare bună de spirit în momentul în care medicii au sosit la faţa locului pentru a-l transporta la spital cu elicopterul. Steven Tyler a suferit răni la nivelul gâtului şi a umerilor, potrivit aceleiaşi surse. După acest accident, chitaristul Joe Perry a revenit pe scenă şi a anunţat că spectacolul nu va continua.
Fiica celebrului solist, actriţa şi fotomodelul Mia Tyler, i-a informat ulterior pe fanii trupei Aerosmith, printr-un mesaj postat pe Twitter, că tatăl său se simte bine. "Tocmai am aflat că tatăl meu se simte bine. Vă mulţumesc tuturor pentru rugăciunile voastre şi pentru energia voastră pozitivă".
Solistul Steven Tyler, în vârstă de 61 de ani, a suferit o operaţie la gât în 2006, fapt care a dus la anularea turneului pe care trupa Aerosmith îl susţinea în acel moment. Tot în 2006, solistul trupei Aerosmith a dezvăluit că în 2003 a fost diagnosticat cu hepatită C. El a contractat acest virus cu mulţi ani înainte, fără să manifeste niciun fel de simptom. Timp de un an a urmat un tratament constând din pastile şi injecţii cu interferon. Totodată, Tyler, care s-a luptat mulţi ani cu dependenţa de droguri şi alcool, s-a internat, în mai 2008, într-o clinică specializată, pentru a se recupera după o serie de operaţii suferite la picioare, dar şi de dependenţa de calmante şi somnifere.
De asemenea, în ani, şi ceilalţi membri ai trupei Aerosmith s-au confruntat cu serioase probleme de sănătate.
Chitaristul Joe Perry, în vârstă de 58 de ani, a suferit o intervenţie chirurgicală de urgenţă la genunchi, la începutul acestui an, după o serie de "complicaţii neprevăzute" apărute după o operaţie de reparare a rotulei.
De asemenea, basistul Tom Hamilton, în vârstă de 57 de ani, a făcut radioterapie timp de şapte săptămâni, în 2006, împotriva unui cancer la gât.
Trupa rock Aerosmith a fost fondată în 1970, în New Hampshire. Muzica formaţiei include elemente de pop, heavy metal, glam, R&B şi a inspirat numeroşi alţi artişti rock. Aerosmith este trupa americană de hard rock cu cele mai mari vânzări - 150 de milioane de albume la nivel mondial. Trupa a fost recompensată cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2001, în timp ce, în 2005, s-a clasat pe poziţia 57 în topul 100 al celor mai mari artişti ai tuturor timpurilor realizat de revista Rolling Stone.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Steven Tyler, solistul Aerosmith, a căzut de pe scenă în timpul unui concert.
 Vizualizări articol: 360 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Steven Tyler, solistul Aerosmith, a căzut de pe scenă în timpul unui concert0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei