Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 aug 2009 - Anul XIV, nr. 179 (4165)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sienna Miller, prea săracă pentru a-şi cumpăra o casă în Statele Unite

Actriţa Sienna Miller, care a apărut în mai multe filme produse la Hollywood, susţine că este prea săracă pentru a-şi cumpăra o casă în Statele Unite, informează site-ul femalefirst.co.uk.
"Mi-ar plăcea să mă mut cândva în Statele Unite. În acest moment chiar nu îmi permit asta. Poate dacă o să joc şi în filmul «G.I. Joe 3» o să am suficienţi bani să îmi cumpăr o casă acolo, pentru că apariţiile în spectacolele de pe Broadway nu îţi oferă o astfel de posibilitate", a declarat Miller.
"Am o casă la Londra pe care încerc să o vând, dar nu este un moment prea bun pentru vânzările de proprietăţi. O să păstrez cabana pe care o am la ţară, pentru că acolo îmi petrec cel mai mult timp. Acolo este un fel de rai pentru mine. Până nu îmi vând casa din Londra nu pot să mă mut în altă parte, deşi ar fi logic să stau în Los Angeles", a mai spus actriţa.
Sienna Miller, care s-a născut la New York, dar a crescut la Londra, adoră timpul petrecut în America, deşi uneori îi este dor să aibă grijă de grădina ei sau să viziteze barurile din Marea Britanie.
"Anglia este cu siguranţă casa mea. Încă locuiesc la Londra, dar îmi place şi la Los Angeles. Mă simt foarte bine acolo, dar îmi este dor din când în când de un bar britanic. Am fost crescută în Marea Britanie şi câinele meu este acolo, la fel şi cabana şi grădina mea care are nevoie de îngrijire. Familia mea este acolo şi de fapt acolo este acasă", a mai spus Miller.
"Cu singuranţă sunt o englezoaică, dar în acelaşi timp mă bucur că pot să călătoresc şi acum mă simt chiar foarte bine la Los Angeles. Toată lumea este foarte optimistă şi activă în Los Angeles, în timp ce la Londra atmosfera poate fi chiar îngrozitoare", a povestit artista.
Sienna Miller, în vârstă de 27 de ani, a cochetat cu industria modei, lucrând ca model şi designer. Miller a devenit cunoscută pentru rolurile din filmele "Alfie" (2004), "Factory Girl" (2006), "Triunghiul dragostei" (2008) şi "G.I. Joe: Rise of Cobra" (2009).
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sienna Miller, prea săracă pentru a-şi cumpăra o casă în Statele Unite.
 Vizualizări articol: 552 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sienna Miller, prea săracă pentru a-şi cumpăra o casă în Statele Unite0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei