Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 aug 2009 - Anul XIV, nr. 178 (4164)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mama celui de-al patrulea copil al lui Jude Law este un model american

Samantha Burke, model şi actriţă aspirantă originară din Florida (SUA), este mama celui de-al patrulea copil al actorului britanic Jude Law, potrivit avocatului acesteia, informează people.com.
"Domnişoara Burke poate confirma că a avut o relaţie cu domnul Law şi că va da naştere copilului acestuia în toamnă", a declarat avocatul pentru site-ul de ştiri mondene tmz.com. "De când l-a informat pe domnul Law despre sarcină, acesta a fost foarte deschis şi a sprijinit-o pe domnişoara Burke", a spus avocatul.
Un prieten al modelului a declarat, de asemenea, pentru People, că aceasta este "însărcinată cu copilul lui Jude Law".
Purtătorul de cuvânt al lui Jude Law a refuzat să comenteze aceste informaţii.
Miercuri, actorul a anunţat că aşteaptă cel de-al patrulea copil cu o femeie a cărei identitate a refuzat să o dezvăluie.
"Jude Law poate să confirme acest lucru. El a fost înştiinţat că va deveni tatăl unui copil - care se va naşte în toamna acestui an -, rezultat al unei relaţii pe care a avut-o anul trecut. Jude Law nu mai formează un cuplu cu persoana în cauză, dar intenţionează să se implice pe deplin în creşterea şi în viaţa copilului său. Este o chestiune în întregime privată şi nici o altă declaraţie nu va mai fi făcută pe marginea acestui subiect", a explicat agentul de presă al actorului Jude Law.
Actorul britanic Jude Law a fost căsătorit cu actriţa Sadie Frost, în perioada 1997 - 2003, iar cei doi artişti au împreună trei copii.
Jude Law, născut în 1972, este actor, regizor şi producător de film. Law şi-a început cariera în teatru şi televiziune, dar a devenit cunoscut după ce a jucat în lungmetraje semnate de Andrew Niccol, Clint Eastwood şi David Cronenberg, fiind nominalizat la premiul Oscar, în 1999, pentru rolul din filmul lui Anthony Minghella "Talentatul domn Ripley". Pentru acelaşi rol a câştigat şi un premiu BAFTA, în 2000. În 2003, Law a fost din nou nominalizat la premiul Oscar, pentru rolul dintr-un alt film al regretatului regizor Anthony Minghella, "Cold Mountain". Actorul britanic va fi prezent pe afişul filmului "Sherlock Holmes", care va fi lansat pe 25 decembrie, în care va juca rolul asistentului celebrului detectiv, Dr. Watson.
În 2007, Jude Law a primit titlul de Cavaler al Artelor din partea guvernului francez.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mama celui de-al patrulea copil al lui Jude Law este un model american.
 Vizualizări articol: 437 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mama celui de-al patrulea copil al lui Jude Law este un model american0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei