Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 aug 2009 - Anul XIV, nr. 178 (4164)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Joe Jackson a confirmat că Michael a avut un fiu secret

Joe Jackson, tatăl lui Michael Jackson, a confirmat public speculaţiile potrivit cărora fiul său a avut un copil secret - tânărul dansator Omer Bhatti, în vârstă de 25 de ani, rezultat dintr-o aventură de-o noapte a starului american, ce ar fi avut loc în 1984, informează popeater.com.
Într-un interviu acordat NewsOne, Joe Jackson a declarat: "Da, ştiam că mai are un fiu".
Presa internaţională afirma în urmă cu o săptămână că Michael Jackson, care a decedat pe 25 iunie, ar fi recunoscut în faţa unor prieteni, în 2004, că el era tatăl lui Omer Bhatti. Aceleaşi surse afirmă că Omer intenţionează să facă un test de paternitate pentru a afla dacă este într-adevăr fiul regretatului "Rege al muzicii pop".
Întrebat dacă Bhatti va fi recunoscut oficial ca fiu al lui Michael, Joe Jackson a declarat, glumind: "Nu ştiu. Nu pot răspunde la întrebare până nu se va întâmpla".
Jermaine Jackson, fratele lui Michael Jackson, a declarat pentru Daily Mail că, dacă testele ADN vor demonstra că Bhatti este fiul cântăreţului, acesta va fi primit cu braţele deschise în familia Jackson: "Dacă Omer este fiul său, atunci asta este. Nu vom contesta acest lucru. Îi vom oferi aceeaşi dragoste şi atenţie de care se bucură Prince, Paris şi Blanket (cei trei copii legitimi ai lui Michael, n.r.)".
Tânărul dansator a primit din partea familiei Jackson un loc în primul rând la în timpul ceremoniei publice organizate în memoria lui Michael Jackson, pe 7 iulie, la Staples Center din Los Angeles, în timpul căreia a stat lângă fraţii şi surorile starului. Acest fapt a alimentat speculaţiile din presă care susţineau existenţa unei legături de rudenie între Bhatti şi legendarul cântăreţ pop.
Deşi mama lui Omer, Pia, şi soţul ei, Riz, care au lucrat amândoi pentru Michael Jackson, au refuzat să dea declaraţii despre starul american, tabloidul britanic The Sun a reuşit să obţină, totuşi, un mic comentariu din partea Piei: "El a fost «Regele muzicii pop». Însă pentru noi, el a însemnat mult mai mult de atât".
În trecut, Omer a făcut nişte declaraţii cu privire la legătura specială care îl leagă de legendarul cântăreţ american. "Loialitatea este cel mai important lucru pentru mine. Ţin legătura cu Michael şi cred că loialitatea mea este singurul motiv pentru care încă mai păstrăm legătura. El este un om incredibil de bun", a spus el în 2008.
Omer a locuit la ferma Neverland a lui Michael Jackson timp de câţiva ani, începând din 1997, iar câteva înregistrări video îl prezintă în timp ce desfăcea cadourile primite din partea starului şi jucându-se cu un bebeluş, despre care se crede că ar putea fi unul dintre cei trei copii ai celebrului cântăreţ.
El se afla la ferma Neverland din California şi în momentul în care poliţia a organizat o percheziţie pentru a colecta probele prezentate în timpul procesului în care Michael Jackson a fost acuzat de pedofilie, în 2003.
Omer l-a cunoscut pe Michael Jackson în Tunisia, în 1996, pe când avea 12 ani, şi l-a impresionat pe acesta cu mişcările lui de dans. De atunci, el a colaborat cu starul pop de mai multe ori pe scenă.
Despre Riz, tatăl vitreg al dansatorului, se spune că ar fi lucrat ca şofer pentru Michael Jackson, iar despre Pia, mama lui, se crede că ar fi lucrat ca bonă.
Săptămâna trecută, Riz a confirmat faptul că fiul său vitreg a stat în primul rând de scaune în timpul ceremoniei publice de la Staples Center din Los Angeles: "Ştiu acest lucru, pentru că am privit ceremonia în direct. I-am spus soţiei mele: «Să vezi ce va ieşi când va afla presa. Nu este un lucru minor». Faceţi ce vreţi cu această declaraţie. Nu vreau să mai adaug nimic altceva".
Michael Jackson a decedat pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac. Cauzele morţii starului american ar putea fi asociate cu dependenţa acestuia de medicamente calmante şi antidepresive, potrivit poliţiei din Los Angeles, care se ocupă de anchetă. Înmormântarea celebrului cântăreţ a fost amânată până la aflarea rezultatelor testelor toxicologice efectuate pentru a stabili cauzele decesului artistului. Medicul personal al cântăreţului, Conrad Murray, este anchetat în prezent de poliţia americană în cazul decesului lui Michael Jackson, fiind suspectat de omucidere.
Jackson a avut trei copii. Debbie Rowe, fosta soţie a starului, este mama biologică a celor doi copii mai mari ai lui Michael Jackson - Michael Joseph Jackson Jr., în vârstă de 12 ani, şi Paris Michael Katherine Jackson, în vârstă de 11 ani. Cel de-al treilea copil, Prince Michael Jackson II, în vârstă de 7 ani, a fost născut de o mamă surogat, a cărei identitate nu a fost făcută publică.
Conform dorinţelor pe care Michael Jackson şi le-a exprimat în testament, Katherine Jackson, mama sa, a obţinut tutela celor trei copii ai starului, în urma unui acord încheiat cu Debbie Rowe. Potrivit unui comunicat emis de cele două părţi, copiii vor locui cu bunica lor, în vârstă de 79 de ani, în timp ce Rowe, care a renunţat să mai ceară custodia, a obţinut drept de vizită. De asemenea, ea a primit din partea familiei Jackson permisiunea ca un psiholog să îi ajute pe copiii celebrului cântăreţ să se obişnuiască mai uşor cu prezenţa mamei lor.
Un tribunal american va aproba oficial acest acord, pe 3 august.
Prin testamentul său, Michael Jackson a cerut instituirea unui fond de administrare a averii sale în beneficiul copiilor şi al mamei lui, Katherine Jackson, care trebuie să fie şi tutorele micuţilor. În document, cântăreaţa Diana Ross a fost numită tutore de rezervă. Testamentul "o omite în mod intenţionat" pe fosta soţie a starului, Deborah Rowe.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Joe Jackson a confirmat că Michael a avut un fiu secret.
 Vizualizări articol: 597 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Joe Jackson a confirmat că Michael a avut un fiu secret1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei