Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 iul 2009 - Anul XIV, nr. 177 (4163)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mel Gibson, acuzat de agresarea unui admirator care dorea să îl fotografieze

Mel Gibson a fost acuzat de agresarea unui admirator, după ce acesta a depus o plângere oficială, la poliţia din Los Angeles, împotriva actorului australian, în care susţine că starul i-a rupt tricoul în momentul în care a încercat să îl fotografieze, informează tmz.com.
Mel Gibson se afla într-un club împreună cu actuala lui iubită, Oksana Grigorieva, când o persoană a încercat să îl fotografieze, dar nu a reuşit, din cauza cordonului de securitate. Potrivit site-ului hollywood.com, un prieten al acelei persoane a încercat să facă, totuşi, o fotografie, fapt care l-a iritat pe Mel Gibson.
Surse susţin că actorul australian i-a rupt tricoul "victimei", după ce i-a rugat pe fotograf şi pe prietenul acestuia să plece şi să nu îl fotografieze.
Surse din poliţia din Los Angeles susţin că această persoană nu a fost rănită şi că doar tricoul ei a avut de suferit.
În 2006, Mel Gibson a fost arestat, la volanul maşinii sale, în Malibu, pentru că a condus sub influenţa alcoolului. Un adevărat scandal s-a iscat după ce s-a descoperit că Gibson a făcut câteva comentarii antisemite în timpul arestării sale.
După ce s-a internat într-un centru de dezintoxicare, actorul a fost condamnat la trei ani de supraveghere judiciară şi obligat să plătească o amendă de 1.300 de dolari.
Mel Gibson şi cântăreaţa ucraineană Oksana Grigorieva au avut prima apariţie în public la sfârşitul lunii aprilie, la două săptămâni după ce Robyn, soţia în vârstă de 53 de ani a actorului, a depus actele pentru divorţ, după un mariaj de 28 de ani cu cineastul australian. La puţin timp după depunerea actelor de divorţ, celebrul regizor al filmelor "Braveheart - Inimă neînfricată", "Patimile lui Hristos" şi "Apocalypto" a transmis, prin intermediul unui comunicat, că el şi soţia sa trăiesc separaţi încă din 26 august 2006. Şase dintre copiii lui Gibson sunt adulţi. Robyn Gibson a cerut custodia comună asupra singurului copil minor, Tom, în vârstă de 10 ani.
Mel Gibson, în vârstă de 53 de ani, era în anii \'90 unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din lume. El a câştigat două premii Oscar, la categoriile "cel mai bun regizor" şi "cel mai bun film", în 1995, cu pelicula "Braveheart - Inimă neînfricată". În ultima vreme, Gibson a lucrat mai mult ca regizor, realizând filmele "Apocalypto" (2006) şi "Patimile lui Hristos" (2004).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mel Gibson, acuzat de agresarea unui admirator care dorea să îl fotografieze.
 Vizualizări articol: 370 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mel Gibson, acuzat de agresarea unui admirator care dorea să îl fotografieze0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei