Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 iul 2009 - Anul XIV, nr. 171 (4157)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Copiii lui Michael Jackson vor fi crescuţi de mătuşa lor, Rebbie

Cei trei copii ai lui Michael Jackson, decedat pe 25 iunie, în urma unui stop cardiac, vor fi crescuţi de mătuşa lor Rebbie Jackson, chiar dacă mama starului, Katherine Jackson, a primit custodia provizorie a micuţilor, informează tmz.com.
Rebbie Jackson, în vârstă de 59 de ani, locuieşte în Las Vegas împreună cu iubitul ei, cu care are o relaţie de peste 20 de ani. Ea a fost întotdeauna o figură discretă în timpul apariţiilor publice, însă a fost activ implicată în viaţa copiilor lui Michael Jackson.
În prezent, Rebbie locuieşte împreună cu familia Jackson, în reşedinţa lor din Encino, şi se ocupă de creşterea şi educaţia zilnică a celor trei copii. Surse apropiate familiei Jackson au declarat pentru TMZ.com că micuţii o adoră pe mătuşa lor Rebbie.
Deşi familia Jackson are păreri împărţite în ceea ce priveşte chestiunile legate de averea lăsată de Michael Jackson, surse spun că toţi membrii familiei sunt de acord cu faptul că Rebbie Jackson trebuie să fie persoana care să se ocupe de creşterea copiilor starului decedat. Indiferent dacă ea va primi sau nu custodia, Rebbie Jackson se va ocupa de creşterea şi educaţia celor trei micuţi, spun sursele.
Celebrul cântăreţ american a avut trei copii. Debbie Rowe, fosta soţie a starului, este mama biologică a celor doi copii mai mari ai lui Michael Jackson - Michael Joseph Jackson Jr., în vârstă de 12 ani, şi Paris Michael Katherine Jackson, în vârstă de 11 ani. Cel de-al treilea copil, Prince Michael Jackson II, în vârstă de 7 ani, a fost născut de o mamă surogat, a cărei identitate nu a fost făcută publică. În prezent, mama starului, Katherine Jackson, deţine custodia provizorie a celor trei copii.
Michael Jackson a decedat pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac. Cauzele morţii starului american ar putea fi asociate cu dependenţa acestuia de medicamente calmante şi antidepresive, potrivit poliţiei din Los Angeles, care se ocupă de anchetă. Înmormântarea celebrului cântăreţ a fost amânată până la aflarea rezultatelor testelor toxicologice efectuate pentru a stabili cauzele decesului artistului.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copiii lui Michael Jackson vor fi crescuţi de mătuşa lor, Rebbie.
 Vizualizări articol: 323 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copiii lui Michael Jackson vor fi crescuţi de mătuşa lor, Rebbie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei