Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 iul 2009 - Anul XIV, nr. 163 (4149)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kate Moss va lansa o companie de divertisment care va concura gigantul Disney

Top-modelul Kate Moss s-a asociat cu Simon Cowell, mogulul industriei muzicale din Marea Britanie, şi cu omul de afaceri Sir Philip Green pentru a lansa o super-companie de divertisment în valoare de 1,17 miliarde de euro, care va concura gigantul american Disney, relatează femalefirst.co.uk.
Celebrul model britanic, în prezent în vârstă de 35 de ani, se va ocupa de chestiunile legate de stilul şi imaginea noului brand şi va oferi servicii de consultanţă în modă. Dacă această afaceri va fi un succes, atunci averea ei personală se va dubla şi va depăşi 117 milioane de euro.
"A fost numită director de imagine al companiei. Ea va aduce companiei experienţa pe care o are, va oferi sfaturi întregului brand despre modă, stil, haine, coafură şi accesorii. Se va implica şi în descoperirea şi semnarea contractelor cu noile trupe talentate, dar şi în promovarea acestora. S-a discutat şi despre posibilitatea ca ea (Kate Moss - n.r.) să îşi lanseze o carieră de cântăreaţă şi să înfiinţeze o casă de discuri. Ea are acces la o mulţime de persoane la care Philip (Sir Philip Green - n.r.) şi Simon (Simon Cowell - n.r.) nu au acces şi vor ca ea să le faciliteze acest acces", a declarat un prieten al modelului britanci.
Kate Moss a devenit foarte apropiată de Sir Philip Green în ultimii cinci ani, după ce a semnat un contract prin care a acceptat să îşi lanseze propria linie de haine prin Topshop, lanţul de magazine de lux deţinut de acest om de afaceri britanic.
El a dorit să o implice pe Kate Moss în acest nou proiect, fiind conştient de faptul că ea a ajuns la sfârşitul carierei în modă şi că are nevoie de o nouă provocare profesională.
"Philip ştia că ea (Kate Moss - n.r.) caută de cinci ani o modalitate care să o ajute să îşi încheie cariera în modă. Ea are încredere doar în prietenii apropiaţi, deoarece deţine încă nişte contracte foarte avantajoase. Nimeni nu ştie că s-a întâlnit cu Simon Cowell şi cu Sir Philip Green în urmă cu două săptămâni pentru a semna contractul final", a declarat un apropiat al omului de afaceri, pentru cotidianul britanic Daily Mail.
Katherine "Kate" Ann Moss a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul ei de viaţă petrecăreţ.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kate Moss va lansa o companie de divertisment care va concura gigantul Disney.
 Vizualizări articol: 331 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kate Moss va lansa o companie de divertisment care va concura gigantul Disney0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei