Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 iul 2009 - Anul XIV, nr. 163 (4149)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jackie Chan, în remake-ul filmului "Karate Kid"

Actorul Jackie Chan va interpreta rolul înţeleptului maestru de kung-fu într-un remake chinezo-american al filmului din 1984 "Karate Kid", ale cărui filmări au debutat la sfârşitul săptămânii trecute la Beijing, informează variety.com.
Tânărul discipol al maestrului din acest remake, intitulat "Kung Fu Kid", va fi interpretat de Jaden Smith, fiul actorilor Will Smith şi Jada Pinkett Smitth, a declarat Weng Li, purtătorul de cuvânt al companiei producătoare China Film Group.
În "Karate Kid", actorul Pat Morita interpretează rolul maestrului Mr. Miyagi, care îl antrenează pe unul dintre tinerii lui discipoli, interpretat de Ralph Macchio, ajutându-l să devină un luptător desăvârşit.
Filmările pentru această coproducţie Chine Film Group şi Columbia Pictures au început sâmbătă, la Beijing. Filmul "Kung Fu Kid" va fi regizat de Harald Zwart, cunoscut pentru regia peliculelor "O noapte la McCool\'s" (2001) şi "Pantera roz 2" (2009).
Jackie Chan şi Jaden Smith, însoţit de părinţii şi de sora lui Willow, au participat la o sărbătoare tradiţională chineză, sâmbătă, care a marcat debutul filmărilor.
Ken Stovity, partenerul lui Will Smith din compania de producţie Overbrook Entertainment, a declarat în timpul acestei ceremonii că acţiunea filmului "Kung Fu Kid" va avea loc în epoca modernă, în Beijing-ul zilelor noastre. Filmările vor dura trei luni.
Jackie Chan, originar din Hong-Kong, s-a impus la Hollywood ca specialist în filme de acţiune care pun accentul pe cascadorii şi lupte de arte marţiale. Veteranul actor în vârstă de 55 de ani urmează să joace în comedia "The Spy Next Door", în care interpretează rolul unui spion chinez infiltrat în Statele Unite, a cărui acoperire a fost demascată, dar şi în producţia chineză "Big Soldier", care prezintă prietenie dintre doi soldaţi din timpul dinastiei chineze Qin.
Jaden Smith a jucat alături de tatăl său, Will Smith, în filmul "În căutarea fericirii/ The Pursuit of Happyness" (2006), şi alături de Keanu Reeves în SF-ul "Ziua în care Pământul se opri/ The Day the Earth Stood Still" (2008).
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jackie Chan, în remake-ul filmului "Karate Kid".
 Vizualizări articol: 388 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jackie Chan, în remake-ul filmului "Karate Kid"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei