Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 iul 2009 - Anul XIV, nr. 162 (4148)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Salma Hayek, într-un film regizat de Emir Kusturica

Actriţa Salma Hayek va juca alături de Javier Bardem în filmul "Seven Friends of Pancho Villa and the Woman with Six Fingers", o evocare a vieţii celebrului revoluţionar mexican, ce va fi transpusă pe marele ecran de Emir Kusturica, informează allocine.fr.
Emir Kusturica a confirmat pentru allocine.fr faptul că a început să lucreze la proiectul intitulat "Seven Friends of Pancho Villa and the Woman With Six Fingers" şi că Javier Bardem va juca alături de Salma Hayek în acest film.
Deşi nu a precizat numele personajului pe care îl va interpreta celebra actriţă mexicană - criticii de film francezi înclină spre rolul femeii cu şase degete, prezentă şi în titlul producţiei -, regizorul a confirmat participarea Salmei Hayek la acest film, în care va juca pentru prima oară în cariera sa alături de spaniolul Javier Bardem.
Până la lansarea acestui film, Salma Hayek, absentă de pe marile ecrane de la episodica ei apariţie în "Un cântec străbate lumea/ Across the Universe" din 2007, va juca rolul unei femei cu barbă, Madame Truska, în pelicula "Cirque du Freak", ce va fi lansată în 2010.
Salma Hayek, în vârstă de 42 de ani, este una dintre cele mai exotice frumuseţi de la Hollywood. Ea a fost nominalizată la Oscar, pentru portretul pictoriţei mexicane Frida Kahlo din "Frida" (2002). Actriţa este producătorul executiv al celebrului serial de televiziune american "Betty cea urâtă din New York".
Javier Bardem este un actor spaniol de succes, cu o filmografie bogată. De-a lungul anilor, a fost de două ori nominalizat la premiile Globul de Aur, pentru rolurile din filmele "Viaţa şi epoca lui Reinaldo Arenas" (2001) şi "Marea dinlăuntru" (2005). De asemenea, Bardem a fost recompensat cu un premiu Oscar pentru rolul din "Nu există ţară pentru bătrâni" (2008). Javier Bardem a jucat recent în "Vicky Cristina Barcelona" (2008), în regia lui Woody Allen, şi în "Biutiful", de Alejandro Gonzalez Inarritu.
Emir Kusturica urmează să apară, în calitate de actor, pe afişul filmului "L\'Affaire Farewell", ce va fi lansat pe 23 septembrie. Kusturica este dublu câştigător la Cannes, el primind prestigiosul Palme d\'Or pentru peliculele "Tata în călătorie de serviciu" (1986) şi "Underground" (1995). Filmul său de debut, "Do You Remember Dolly Bell?", a câştigat primul său mare premiu, Leul de Argint la Veneţia. De asemenea, Kusturica mai are în palmares un debut american răsunător, "Arizona Dream" (1993), iar în 1998, el a câştigat Leul de Argint la Festivalul de Film de la Veneţia, cu "Pisică albă, pisică neagră/ Black Cat, White Cat", o scandaloasă comedie despre ţigani. Cel mai recent film al său, "Maradona by Kusturica", este un lungmetraj documentar, rod al mai multor întâlniri pe care cineastul le-a avut cu "Dumnezeul fotbalului", Diego Maradona.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Salma Hayek, într-un film regizat de Emir Kusturica.
 Vizualizări articol: 514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Salma Hayek, într-un film regizat de Emir Kusturica0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei