Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 iul 2009 - Anul XIV, nr. 162 (4148)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Amy Winehouse s-a întors în Marea Britanie pentru a înregistra un nou album

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse s-a întors la Londra pentru a înregistra un nou album, după o vacanţă prelungită pe insula St. Lucia din Caraibe, unde a petrecut primele şase luni ale anului, informează thesun.co.uk.
Potrivit tabloidului britanic The Sun, Amy Winehouse arăta mai bine ca oricând, afişând o mină sănătoasă şi un bronz natural. Deşi a plâns în momentul în care a revenit pe solul britanic, purtătorul de cuvânt al cântăreţei a afirmat că aceasta "este cu adevărat bucuroasă că s-a întors în ţară" şi că "abia aşteaptă să îşi revadă familia şi prietenii".
Amy Winehouse urmează să intre direct în studioul de înregistrări pentru a realiza următorul ei album. Surse din presa britanică susţin că reprezentanţii Island Records, casa de discuri a divei britanice, şi-au pierdut răbdarea şi au respins deja mai multe cântece de influenţă reggae, compuse de Amy Winehouse în timpul petrecut în Caraibe.
Artista în vârstă de 25 de ani urmează să apară, totodată, în faţa unui tribunal britanic, fiind acuzată de agresiune. Ea a agresat-o pe Sherene Flash, în septembrie 2008, la Berkeley Ball, şi urmează să apară în faţa Curţii de magistraţi din Westminster pe 23 iulie.
Amy Winehouse a ajuns pentru prima oară în St. Lucia la sfârşitul anului 2008 şi a petrecut pe această insulă 71 de zile, încercând să îşi învingă dependenţa de droguri şi de alcool.
Cântăreaţa a revenit în Marea Britanie în luna martie, dar a decis să se întoarcă în St. Lucia la începutul lunii mai.
Amy Winehouse se luptă cu dependenţa de droguri încă de când a devenit celebră, în 2007, graţie albumului "Back to Black", bine primit de public şi lăudat de critici. Faimoasa cântăreaţă a câştigat cinci premii Grammy în 2008. În ultimii doi ani însă, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amy Winehouse s-a întors în Marea Britanie pentru a înregistra un nou album.
 Vizualizări articol: 517 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Amy Winehouse s-a întors în Marea Britanie pentru a înregistra un nou album5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei