Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 iul 2009 - Anul XIV, nr. 160 (4146)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nicole Kidman, protagonista unui film despre o orfană nigeriană

Actriţa australiană Nicole Kidman va produce un film - în care va deţine şi unul dintre rolurile principale - despre povestea unei orfane nigeriene, ce va fi realizat de BBC Films, pe baza bestseller-ului "Little Bee", scris de Chris Cleave, informează variety.com.
Gail Mutrux va produce acest proiect cinematografic prin compania Pretty Pictures, asistată de compania Blossom Films, ai cărei directori sunt Nicole Kidman şi Per Saari.
Shawn Slovo va scrie scenariul acestui proiect, iar Christine Langan, director de creaţie la BBC Films, va fi producătorul executiv.
Filmul prezintă întâlnirea hotărâtoare pentru destinele lor, pe o plajă africană, dintre o orfană nigeriană în vârstă de 16 ani, căreia i se spune Little Bee, şi un cuplu britanic din clasa de mijloc, aflat în vacanţă în Africa, ce s-a aventurat în afara zonei securizate din preajma hotelului în care era cazat.
Shown Slovo, născută şi crescută în Africa de Sud, s-a mutat în Marea Britanie pe când era adolescentă, alături de familie, având statutul de refugiat politic. Ea a scris deja două romane - "Catch a Fire" şi autobiografia "A World Apart".
Compania Blossom Films, deţinută de Nicole Kidman, tocmai a terminat producţia primului ei proiect, intitulat "Rabbit Hole", o adaptare a lui David Lindsay-Abaire după piesa lui laureată cu premiul Pulitzer, în care Nicole Kidman joacă alături de Aaron Eckhart şi Dianne Wiest. John Cameron Mitchell, starul, scenaristul şi regizorul peliculei "Hedwig and the Angry Inch", a regizat acest proiect independent.
Nicole Kidman a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 2003, pentru rolul din filmul "Orele", şi a jucat în filme precum "Moulin Rouge" şi "Australia". În ultimii ani, filmele în care Kidman a jucat, precum "O viaţă nouă" (2004), "Traducătoarea" (2005), "Diane Arbus" (2006), "Invazia" (2007) şi "Margot at the Wedding" (2007), nu s-au bucurat de un prea mare succes comercial.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicole Kidman, protagonista unui film despre o orfană nigeriană.
 Vizualizări articol: 595 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nicole Kidman, protagonista unui film despre o orfană nigeriană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei