Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 iul 2009 - Anul XIV, nr. 159 (4145)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Familia nu îl va înmormânta pe Michael Jackson fără creier

Familia Jackson aşteaptă să primească creierul lui Michael Jackson, aflat în prezent în posesia medicilor legişti pentru efectuarea unor teste neuropatologice, în vederea stabilirii cauzelor decesului, pentru a putea să îl înmormânteze pe star, informează timesonline.co.uk.
În timpul ceremoniei publice organizate, marţi, la Staples Center din Los Angeles, în onoarea lui Michael Jackson, în sicriul placat cu aur, amplasat într-un spaţiu special amenajat în faţa scenei, s-a aflat trupul neînsufleţit al starului american, însă fără creierul acestuia. Institutul de medicină legală din Los Angeles a confirmat, miercuri, că acest organ a fost reţinut în laborator pentru efectuarea testelor neuropatologice.
Informaţiile ce apar în certificatul de deces al starului au fost oferite autorităţilor de sora acestuia, La Toya Jackson, iar la secţiunea "cauza decesului" este trecută doar menţiunea "amânată".
"Imediat după ce vom termina testele pe creier, îl vom preda familiei", a declarat Ed Winter, asistentul principal al medicului legist. "Ultima informaţie pe care am auzit-o este că familia nu va înhuma trupul, deocamdată", a precizat aceeaşi sursă.
Presa nu deţine în acest moment nicio informaţie despre locul în care Michael Jackson va fi înmormântat. Trupul său a fost transportat, marţi, de la "cimitirul starurilor din Hollywood", aşa cum este denumit Forest Lawn Memorial Park, la ceremonia publică ce a fost organizată la Staples Center. Pentru că după ceremonia publică nu a avut loc o înmormântare, fanii au început din nou să spere că Michael Jackson va fi înmormântat la Neverland sau că cenuşa lui va fi împrăştiată în incinta celebrei lui ferme din California. "Am câţiva prieteni înmormântaţi la Forest Lawn şi este un loc cu adevărat liniştit, dar Neverland este locul căruia el îi spunea «acasă»", a declarat Vena Knipple, o angajată a cimitirului şi, totodată, o admiratoare a starului.
Presa a scris că familia Jackson a depus o cerere oficială prin care solicită permisiunea de înhumare a trupului lui Michael Jackson, însă a adresat această cerere autorităţilor din Los Angeles, fapt care sugerează că starul va fi înmormântat în acest oraş şi nu la ferma Neverland, care aparţine de districtul Santa Barbara.
Medicii legişti aşteaptă rezultatele testelor toxicologice pentru a verifica informaţia potrivit căreia Michael Jackson a abuzat de medicamente eliberabile doar pe reţetă, inclusiv de un anestezic extrem de puternic (Propofol), comercializat sub numele de Diprivan.
Presa americană susţine că poliţia investighează în prezent cel puţin cinci medici care i-au prescris o serie de medicamente puternice lui Michael Jackson. Arnold Klein, dermatologul din Beverly Hills care l-a tratat pe starul american în ultimii 20 de ani, a declarat că el nu a fost anchetat de poliţie. "Nu am fost unul dintre medicii care i-au prescris supradoze de medicamente. Eu am fost unul dintre aceia care i-au spus să limiteze (consumul de medicamente, n.r.) şi să îl sisteze. Consider că un medic care transformă o persoană sănătoasă într-una dependentă sau îi prescrie pacientului o substanţă potenţial periculoasă, precum Propofol, este un criminal".
Arnold Klein a negat şi informaţiile cărora el ar fi tatăl biologic al celor doi copii mai mari ai lui Michael Jackson, născuţi de fosta soţie a acestuia, Debbie Rowe, care a lucrat ca asistentă medicală în cabinetul său.
Michael Jackson a murit pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Familia nu îl va înmormânta pe Michael Jackson fără creier.
 Vizualizări articol: 562 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Familia nu îl va înmormânta pe Michael Jackson fără creier0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei