Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 iul 2009 - Anul XIV, nr. 158 (4144)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Michael Jackson - regele reţelei Facebook

Michael Jackson, supranumit "Regele muzicii pop", este mai popular decât preşedintele SUA, Barack Obama, cel puţin pe reţeaua de socializare Facebook, în timpul ceremoniei publice organizate în memoria sa, marţi seară, utilizatorii acestui site schimbând, în medie, 6.000 de update-uri pe minut.
Reuters informează că ceremonia de învestire a preşedintelui american Barack Obama, din luna ianuarie, a generat cu 2.000 de update-uri mai puţin pe minut.
Ca şi la ceremonia de învestire a lui Barack Obama, utilizatorii Facebook au putut să schimbe diverse comentarii în timpul ceremoniei publice organizate în memoria lui Michael Jackson, transmisă live de site-ul oficial al postului CNN. Ţinând cont de celebritatea artistului american şi de cele 13 zile care au trecut de la decesul acestuia, intens mediatizat, utilizatorii Facebook şi CNN.com au dorit să îşi împărtăşească gândurile şi durerea şi au făcut-o într-un număr record.
Potrivit reprezentanţilor Facebook, marţi, în jurul orei 20.30 (ora României), la o jumătate de oră de la începerea ceremoniei publice, care a avut loc la Staples Center din Los Angeles, utilizatorii postaseră deja 500.000 de comentarii online. Peste 300.000 de utilizatori erau conectaţi în acel moment pe site-ul CNN şi pe Facebook.
Rămâne de văzut dacă ceremonia dedicată lui Michael Jackson va depăşi din punctul de vedere al audienţei online ceremonia de învestire a lui Barack Obama. Michael Jackson are deja cu peste un milion de prieteni mai mulţi decât Barack Obama pe Facebook (aproape şapte milioane). Între timp, o mănuşă virtuală în genul celor cu paiete purtate de Michael Jackson a devenit cel mai popular cadou din istoria site-ului, peste 800.000 de mănuşi albe fiind schimbate între prietenii de pe Facebook.
Michael Jackson a murit pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Michael Jackson - regele reţelei Facebook.
 Vizualizări articol: 871 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Michael Jackson - regele reţelei Facebook0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei