Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 iul 2009 - Anul XIV, nr. 158 (4144)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Copii după certificatul de deces al lui Michael Jackson, vândute fanilor cu 12 dolari

Fanii lui Michael Jackson au posibilitatea de a intra în posesia unei copii a certificatului de deces a celebrului cântăreţ american pentru suma de 12 dolari, informează Sky News Online.
În acest certificat de deces, cauza morţii nu este specificată. La rubrica "cauza decesului" este trecută doar menţiunea "amânată".
Oficialităţile din Los Angeles au pus la dispoziţia fanilor acest document miercuri, la doar câteva ore după o ceremonie privată şi una publică în memoria starului american, care au fost urmărite la televiziune sau pe internet de sute de milioane de persoane din lumea întreagă.
Într-un e-mail către Sky News Online, un purtător de cuvânt al Departamentului pentru Sănătate Publică al oraşului Los Angeles a precizat că "certificatul de deces este disponibil pentru a fi cumpărat de la Departamentul pentru Sănătate Publică. Dacă doriţi să cumpăraţi o copie, trimiteţi pe cineva la Vital Records Office-Room L-1 de la Los Angeles County Department of Public Health, 313 North Figueroa Street, Los Angeles, CA 90012. O copie costă 12 dolari".
În acest document se afirmă că "locul de veci" al lui Michael Jackson este cimitirul Forest Lawn Memorial Park, unde a avut loc marţi ceremonia privată în memoria cântăreţului decedat, la care au asistat doar membrii familiei şi câţiva prieteni apropiaţi.
În orice caz, presa americană susţine că trupul celebrului artist, care se odihneşte într-un sicriu placat cu aur, în valoare de 25.000 de dolari, nu se va întoarce la celebrul cimitir din Hollywood Hills, ci va fi înhumat într-o locaţie secretă.
Se presupune că familia Jackson doreşte ca Michael Jackson să fie înmormântat la ferma Neverland şi că aşteaptă permisiunea oficialităţilor americane pentru a putea să organizeze înhumarea starului în incinta celebrei lui proprietăţi.
Acelaşi certificat de deces al starului indică faptul că cimitirul Forest Lawn a fost ales ca locaţie "temporară" pentru păstrarea trupului neînsufleţit. De asemenea, la rubrica "ocupaţia defunctului" apare scris "muzician", la rubrica "profesie" a fost marcat "artist", iar la rubrica "numărul anilor de activitate" se menţionează cifra 45. La rubrica "rasă" a fost completat cu "neagră". Potrivit informaţiilor listate pe certificat, se pare că acesta a fost completat de La Toya Jackson, una dintre surorile lui Michael. La rubrica "reşedinţă" nu apare Holmby Hills, ci vila din Encino a părinţilor starului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copii după certificatul de deces al lui Michael Jackson, vândute fanilor cu 12 dolari.
 Vizualizări articol: 625 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copii după certificatul de deces al lui Michael Jackson, vândute fanilor cu 12 dolari0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei