Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 iul 2009 - Anul XIV, nr. 156 (4142)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Michelle Pfeiffer, în filmul "Curtezana"

Filmul "Curtezana", cu Michelle Pfeiffer în rolul unei curtezane ce iniţiază un tânăr parizian în arta amorului, va avea premiera în cinematografele din România pe 17 iulie, informează MediaPro Distribution.

Michelle Pfeiffer va face senzaţie pe marile ecrane în rolul unei veritabile curtezane şi va putea fi admirată în scene de-a dreptul incendiare în compania unui puşti de 19 ani, în filmul "Curtezana", care, din 17 iulie, va intra în cinematografele CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Odeon Cineplex (Cluj) şi Cinema City din Timişoara, Cluj şi Iaşi, fiind distribuit de MediaPro Distribution.

Spre deliciul fanilor, Michelle Pfeiffer revine pe marile ecrane cu un rol complet diferit de cele care au consacrat-o în peisajul hollywoodian.

Un film provocator, "Curtezana" dezvăluie Parisul anilor \'20, unde Rupert Friend este Chéri, un tânăr răsfăţat în vârstă de 19 ani, fiul unei foste curtezane, Madame Peloux, (Kathy Bates). Aceasta îl încredinţează pe Chéri mai tinerei sale prietene şi rivale, Léa de Lonval, pentru a-l iniţia în arta amorului. Şi ea o fostă curtezană, Léa este o femeie matură şi experimentată, încă extrem de seducătoare. Dupa şase ani de relaţie cu Léa, Madame Peloux îi aranjeaza lui Chéri căsătoria cu Edmée, tânăra fiică a unei alte curtezane. Léa şi Chéri încearcă să accepte despărţirea iminentă, realizand parcă prea târziu că legătura lor înseamnă mai mult decât plăcerea trupului.

De curând, Michelle Pfeiffer a declarat într-un interviu despre personajul pe care îl interpretează în "Curtezana" că este "o femeie a contradicţiilor şi nu reprezintă prototipul unei prostituate". "Atunci când spui «curtezană», cu siguranţă ai în minte imaginea şi calităţile unei astfel de femei. Lea era o femeie erudită, incredibil de sofisticată, o aprigă femeie de afaceri şi, în ciuda ocupaţiei sale, era o persoană cu principii. Nu mi s-a mai întâmplat până acum să văd o prostituată portretizată astfel. Şi, nu în ultimul rând, a fost bucuria de a lucra cu regizorul Stephen Frears şi scenaristul Christopher Hampton din nou (după "Legături periculoase", 1988), practic nu am avut niciun motiv să nu mă implic în acest proiect", a declarat Pfeiffer.

Michelle Pfeiffer şi-a început cariera cu mici roluri în filme de televiziune, în anii \'70, şi a devenit cunoscută pe marile ecrane în filmul "Scarface" (1983), în care a jucat alături de Al Pacino.

Printre rolurile notabile pe care le-a realizat se numără cel din "Legături periculoase" (1988), pentru care a fost recompensată cu un premiu BAFTA, cel din "Câmpul dragostei" (1993), pentru care a primit un Urs de Argint, şi cel din "Fabuloşii Baker-Boys", pentru care a fost recompensată cu premii din partea presei străine de la Hollywood, a asociaţiilor de critici din New York şi Los Angeles, a National Society of Film Critics şi a Board of Review.

Actriţa a fost nominalizată de trei ori la premiile Oscar, pentru rolurile din "Fabuloşii Baker-Boys", "Legături periculoase" şi "Câmpul dragostei".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Michelle Pfeiffer, în filmul "Curtezana".
 Vizualizări articol: 1096 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Michelle Pfeiffer, în filmul "Curtezana"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei